- 2,203
- 1,984
- 113
2 kez kaçırmisin dost keşke oynamasaydin ama inşallah gelir hızlı macEkli dosyayı görüntüle 193384
Dostlar hata yapmış olabilirim ama 3 kez kaçırdım delirdim 4.de onaylandı bakalım şans yüzümüze gülecek mi
oynamamam gerekırdı ben de bılıyorum ama ınanılmaz stres yaptım belkı su an son adımdaydık... bakalım mac hala hareketli2 kez kaçırmisin dost keşke oynamasaydin ama inşallah gelir hızlı mac
Aynen ilkten yakalasaydin hedefin ucuna varirdin. Olsun 6.5 üst yine yürürsün dost hedefeoynamamam gerekırdı ben de bılıyorum ama ınanılmaz stres yaptım belkı su an son adımdaydık... bakalım mac hala hareketli
Bu zor gibi ama umarim gelir bol sansoynamamam gerekırdı ben de bılıyorum ama ınanılmaz stres yaptım belkı su an son adımdaydık... bakalım mac hala hareketli
Son dakka gelicek gol diye ümit ediyorum dost inşallah yanılmamgelirse giresun maçına tüm kasa bir gole girilecek
bana da öyle geliyor dost ev uzatmaya götürmek istemiyor sureklı gol arıyorSon dakka gelicek gol diye ümit ediyorum dost inşallah yanılmam
İnşallah ev kontradan yerbana da öyle geliyor dost ev uzatmaya götürmek istemiyor sureklı gol arıyor
Sağlık olsun dostsağlık olsun salaklığıma gitti dostlar
Keske beni dinleseydin giresun yenilmez 2 orandi.neyse saglik oleunsağlık olsun salaklığıma gitti dostlar