- 784
- 342
- 63
Son şarkı,😍👏👏
Bol şanslar.Ekli dosyayı görüntüle 215341
Ekli dosyayı görüntüle 215342
Seviyorum şu yüksek oranları. Gelir mi dersiniz? Yolun yarısından fazlasını geçtik
Biri atsında kim atarsa artıkLiverpool tahmin ettiğim gibi saldı maçı 10dkdır şutları yok ıstatıstıkler ılk yarı ıle aynı.
Tottenham atar gibi 5-2 yakındır
Aynen öyle. Benım para aldıgım ligler sırasıyla: Avustralya her yaş grubu ve kadınlar, İzlanda aynı şekil. Ve Ingıltere u23'ler. Bır de estonya ligleri var. Oralarda da efsane paralar dönüyor. Hepsine major liglerden daha fazla hakimin. 5 yıldır falan bu liglerden geçiniyorum.para bu ligler de ve bayan liglerin de var aslında gol çok çıkıyor değerlendirmek lazım
Kötü olmuş yükselen oran kabul et isaretlemek lazım bonus olaylarindaGol gelene kadar muhabbet edelım. Gribetin promosunu aldım bugün tam onaylanırken kupon 1.70'den 1.68' düştü oran. Mecbur cash out yaptım yoksa kazanç silinecekti. Ve ne yazık ki o kupon geldi. 1 saniye ile kaçırdık güzelim kuponu.
Ekli dosyayı görüntüle 215346
Oran dustu dıye bozdurdugumu soyledım ınsıyatıf sagladılar ama sokayım ınsıyatıflerıne zaten cash out yaptığım para ıle yaptığım kupon gitti.cash outu çevrimden sayıyorlar mı
O promosyonda bütün parayla tek kupon oluyor muGol gelene kadar muhabbet edelım. Gribetin promosunu aldım bugün tam onaylanırken kupon 1.70'den 1.68' düştü oran. Mecbur cash out yaptım yoksa kazanç silinecekti. Ve ne yazık ki o kupon geldi. 1 saniye ile kaçırdık güzelim kuponu.
Ekli dosyayı görüntüle 215346
almanya bayanlar var onu a dene derimAynen öyle. Benım para aldıgım ligler sırasıyla: Avustralya her yaş grubu ve kadınlar, İzlanda aynı şekil. Ve Ingıltere u23'ler. Bır de estonya ligleri var. Oralarda da efsane paralar dönüyor. Hepsine major liglerden daha fazla hakimin. 5 yıldır falan bu liglerden geçiniyorum.
Kural o zaten. Hepsini 1.70 x 3 maçO promosyonda bütün parayla tek kupon oluyor mu
çekim sınırı var mı bu proma da yatırdığın paranın kaç katı çekim yaptırıyorOran dustu dıye bozdurdugumu soyledım ınsıyatıf sagladılar ama sokayım ınsıyatıflerıne zaten cash out yaptığım para ıle yaptığım kupon gitti.