Bilgilendirme Foruma giriş veya şifre ile ilgili sorun yaşayanlar [email protected] adresine sorunu anlatarak mail atabilirsiniz.

Knight Online oynayan var mi? Anlayan. Yardım Pls

JustWinner

Tanınmış üye
Aktif Üye
Ayrıcalıklı Üye
2,034
494
83
Dostlar. eskılerden berı oynadıgım bı charım vardı. tesadüfen aklıma geldi gireyım bakım dedim haline. girdim ama karakterı cezalandırmıslar. Ve kurtarılması ıcın 25 tl verılmesı gerekıyor. bu parayı odemeden. nasıl cıkartabılırım. var mı oynayan. anlayan. içinde bi kac item var. para edebılır ufaktan bana yarar saglıcak nıtelıkte. yardım eden olursa sevınırım

asum58

Aktif Üye
Aktif Üye
Ayrıcalıklı Üye
Yeni Üye
88
29
18
kardeşim cash ile mattock alıcaksın buyuk ıhtımal hapıs cezası aldın ıtemler nedir bıde para edermı daha dogrusu cıkartmaya degecek bısey varmı :)

asum58

Aktif Üye
Aktif Üye
Ayrıcalıklı Üye
Yeni Üye
88
29
18
iyi demek adettendir kardesım sen nasılsın . eger hapısteysen altın matok alıcaksın oda cash ıle alman lazım uzerınde mana potu varsa ve kazma yavas yavas kesmeye calıs eger yoksa mecbur o altın matogu alıcaksın malesef :( kurtarmak ıstıyorsan

JustWinner

Tanınmış üye
Aktif Üye
Ayrıcalıklı Üye
2,034
494
83
iyi demek adettendir kardesım sen nasılsın . eger hapısteysen altın matok alıcaksın oda cash ıle alman lazım uzerınde mana potu varsa ve kazma yavas yavas kesmeye calıs eger yoksa mecbur o altın matogu alıcaksın malesef :( kurtarmak ıstıyorsan
allah daha ıyı etsın byno ıle durum ne oldu konuyu acmadan. memnun oldun mu sonucdan yoksa..

nerden temın edıcez mecbur alcaz mı yanı :S

alisahin53

Üye
Aktif Üye
Ayrıcalıklı Üye
Yeni Üye
1,261
302
83
Cancana gulme ciddi bişey söylüyoruz . Yardım istedin yardım etmeye çalışıyorum burada . Cikaricaz afamini iceriden merak etme kuzen çok iyi avukat . Az sabret . İlk duruşma da kavusucaksin

JustWinner

Tanınmış üye
Aktif Üye
Ayrıcalıklı Üye
2,034
494
83
uykun gelmıs ali sabah yuzunu bı yıka konusalım ama avukata söyleme sakın. güler :D

alisahin53

Üye
Aktif Üye
Ayrıcalıklı Üye
Yeni Üye
1,261
302
83
uykun gelmıs ali sabah yuzunu bı yıka konusalım ama avukata söyleme sakın. güler :D
Mesaj attım whatsapdan uyandi sağolsun . Charin bana kimlik resmini at sonra da vekalet vericeksin sahibi olarak . Gerisi bizde . Metanetli ol inşallah cikaricaz . Adalet er ya da geç tecelli edicek . Hak olunda mucadelemiz sonuna kadar surucek . İyi geceler !