- 1,691
- 1,594
- 113
Forumda paylaşmışlar diyo boşuna zahmet etmeyin
Yatirimsiz deil kardes yatirim saeti var banada mail gelmisti 2 saat once sordum 20 kat 2 orandan cevrimi var bide sovdum cikdim canlidan100 tl veya 50 spin veriyor cekim 250 yatirimsiz http://m.kocbet1.com/tr/
Yalan soyluyorlar bana oyle demedilar hic bulasmayin bnden demesiMeil gelene yatirimsiz
Aynen dost lisans olmayan siteden ne beklersin kiYalan soyluyorlar bana oyle demedilar hic bulasmayin bnden demesi
Hangi pç söylemiş aynı mailden almaya çalışan var diye, aramızda karaktersizler geziyor bunu söyleyen adamın varya 7cedddini s....Kimse zahmet etmesin
Var bir tane biliyorum brentford var geçen gün beni dolandıran konuda o var kankaHangi pç söylemiş aynı mailden almaya çalışan var diye, aramızda karaktersizler geziyor bunu söyleyen adamın varya 7cedddini s....
Tersimden kalktım valla bredford falan anlamam fena kalaylarımVar bir tane biliyorum brentford var geçen gün beni dolandıran konuda o var kanka
Kötülük buluyoruzYüzsüz inssn çok forumda kimseye iyilik yapılmıyor
La yalan be mail gelenede yatirinli odeme falan yapmaz bnce bunlar.bana mail geldi baglanip sordum 20kat cevrim ve yatirim sarti var dedi uzak durun bnce ben almadimHay mk böyle işin konu açılmadan önce bana gelen maili gördüm ama sitedeki promo kısmında yatırımlı yazıyor diye üye olmadım. Şimdi baktım mail gelenlere yatırımsızmış ama buradaki mail gelmeyenler dadanmış diye kapatmışlar galiba.