- 867
- 195
- 43
Siteyi soymanin peşindeyimAdam yukarida yazmis 1000 yapdim 100 yatirdim parami odemediler yazmis sen hala neyin pesindesin kardes?site hirsiz
Siteyi soymanin peşindeyimAdam yukarida yazmis 1000 yapdim 100 yatirdim parami odemediler yazmis sen hala neyin pesindesin kardes?site hirsiz
Sen siteyi soyamazsin ama sitenin seni soymasi cok muhtemel sakin yatirim yapma bak 3 msj yukarda adam yazmis odememisler bide adamin kendi 1000 lirasinida almislarSiteyi soymanin peşindeyim
Yok yatırım yapican direk250 talep verecemSen siteyi soyamazsin ama sitenin seni soymasi cok muhtemel sakin yatirim yapma bak 3 msj yukarda adam yazmis odememisler bide adamin kendi 1000 lirasinida almislar
Çekim sınırı 250 bu niye 1000 yatırmış? Yalanında bi sınırı olmalı arkadaş si….miyolar diyede bol keseden atılmaz😀Valla kardes konu icinde herkes lisansinin olmadigini sitenin hic guven veren site olmadigini ve canli destek cok fire verdi yalan konusuyor dedik hic birini okumadinmi
baba bu site boş muhabbetin ta kendisi spinlerden 15 20 tl verdi çeviriyordum rocket megaways oyununda son 2 tlye 1.5k para attı megawaysa soktu çevrim falan tamam zaten 15 tlyi ne kadar çeviricem 1 katı istiyor bütün akşam sıra vardı desteğe giremedim girsemde yardım etmediler şöyle çek böyle yap falan filan çevrimim tamam diye 240tl para vardı cebimde 240 tl yatırıp 1 kat çevirip 480 çekim talebim akşam 7deydi yattım kalktım sabah olcak daha cevap dahi yok yanlış anlamayın da bu siteyi 300 tl kazanmak için açtılarsa eğer verelim az biraz daha kapatsınlar yazık günah100 tl veya 50 spin veriyor cekim 250 yatirimsiz http://m.kocbet1.com/tr/
valla dün akşam yalandan benle iki muhabbet ettiler 12 - 1 civarı iptale bağladı kanka bidaha da dönmediler geri hatta bi ara kayboldu tamamen ulaşamadım modem resledim öyle düzeldi düzeldiği zamanda çevrimdışı mesaj atabiliyordum zaten boş koy bu siteyi hiç bi hayır gelmez anlayacağınCanlı destek nezaman geliyor
Canli destek bana cekmek istediginiz kadar ytrm yapmalisiniz demistiÇekim sınırı 250 bu niye 1000 yatırmış? Yalanında bi sınırı olmalı arkadaş si….miyolar diyede bol keseden atılmaz😀
Güncel link atar misiniZCanli destek bana cekmek istediginiz kadar ytrm yapmalisiniz demisti
Dolandırıcı diyorlar ustaGuncel link varmi
Anladım kardesim baska deneme bonusu veren varmi sağlam yer ödeme yapan ?Dolandırıcı diyorlar usta