aga bu site çokmu eski çekim verdimde ödeme yaparlarmı ?Bu bonusu alalı daha ozaman cumhuriyet kurulmamıştı
Yoo max 2 aydir isimleri duyulduaga bu site çokmu eski çekim verdimde ödeme yaparlarmı ?
Eski öderleraga bu site çokmu eski çekim verdimde ödeme yaparlarmı ?
bende daha bugün kuruldularda bonus dagitiyorlar saniyorumYoo max 2 aydir isimleri duyuldu
eyvallah başkan gelsede bi çorba içsekEski öderler
Afiyet olsun canım benimeyvallah başkan gelsede bi çorba içsek
eyvallah başkan yarım saat gecti daha payfixe gelen giden yok ama bekliycem bakalimAfiyet olsun canım benim
Şansın daim olsun kardeşimeyvallah başkan yarım saat gecti daha payfixe gelen giden yok ama bekliycem bakalim
payfixi reddettiler banka havalesi verdim bakalım bunu kabul etceklermiŞansın daim olsun kardeşim
Betzuu dur obeyler betruu diye site aradı denme bonusu falan link atacaktı atmadı adresi bilen varmı
abii bune yaa ben ilk girdim 30 kişi var dedim çıkacaktım almayacaktım sonra dedim neyse bekliyim beterin beteri varmışşşYa kimse beni yanlış anlamasın ama ne yapıyorsunuz bütün sülalenizime üyelik açıyorsunuz anlamadım ki 😂😂😂
Kimse inanmasın diye paylaşıyorum zatenBöyle bir durumda kalırsanız mesela en kötü yatırım yapmayın forumlarda konu açın sitenin ne olduğu ortaya çıkarki kimse kimseye 3 k vermez ayık olun
Spor gecerliymiydi baskanCevrimi yaptikta bu site odeme yaparmi