- 471
- 266
- 63
Evet. Íban yazmalısınız.Çekim kısmında hesap no istiyor oraya IBAN yazmayacazmi
Evet. Íban yazmalısınız.Çekim kısmında hesap no istiyor oraya IBAN yazmayacazmi
Bilgilendirdigin teşekkür ederim kardeşimÇekim yapan arkadaş veya arkadaşlar yöntemi ve yapılması gerekenleri bir cümle ile açıklama yapmış olsa on kere canlı yardım trafiği yaşamamış oluruz.
Spin kazançları sadece anında banka yöntemi ile çekilmektedir.
Bu yöntem bilgi giriş kısımlarında bulunan hesap no yazan kısma IBAN numaranızı girmelisiniz.
Normal şartlarda kullanıcı adı dahi aynı olsa kabul etmez bizde aynı üye olduk sistem kabul etti bakalım gelecekmi
- Kullanıcı adı alanı daha önce kaydedilmiş.
- e-posta alanı daha önce kaydedilmiş.
- Telefon alanı daha önce kaydedilmiş.
- T.C. Kimlik Numarası alanı daha önce kaydedilmiş.
Aynen banada 1000 eklendi nedir buBetcentre diye bi yere üye oldum 1.000 lira ekledi la
Tokat işi uzak durAynen banada 1000 eklendi nedir bu
Ödüyor geç de olsa bana 8 saatte ödediKolaybet ödemiyor. Önceki alt yapıda da son zamanlarda saçmaladıkları için yatırımı kesmiştim. 100 TL yi bile ödemeyecek site boşa alt yapı değistirmiş.
8 saat 🤣Ödüyor geç de olsa bana 8 saatte ödedi
doğru ama eksik.Çekim yapan arkadaş veya arkadaşlar yöntemi ve yapılması gerekenleri bir cümle ile açıklama yapmış olsa on kere canlı yardım trafiği yaşamamış oluruz.
Spin kazançları sadece anında banka yöntemi ile çekilmektedir.
Bu yöntem bilgi giriş kısımlarında bulunan hesap no yazan kısma IBAN numaranızı girmelisiniz.
Almayan kalmadı benceEski Üyelikler Silinmiş Yeni Alt Yapıya Geçilmiş.
Üyelik Sonrası Otomatik GATES OF OLYMPUS (250 Freespin) oyununda ekleniyor.
Maksimum Çekim Miktarı : 100 TL
Freespinin çevrim veya yatırım şartı yok.
güncel link
Havadan para ne olacak spinde zaten 100 lira üstünde veriyor çekim ver bekle8 saat 🤣
ben dahil varmış almayan. hedef herkes kazansın dostumAlmayan kalmadı bence