Bilgilendirme Foruma giriş veya şifre ile ilgili sorun yaşayanlar [email protected] adresine sorunu anlatarak mail atabilirsiniz.

Deneme Bonusu Kolaybet 250 FreeSpin Deneme Bonusu

Kerpo

Tanınmış üye
Aktif Üye
Ayrıcalıklı Üye
Yeni Üye
TC Onaylı
213
103
43

1- Yeni kayıt olan ve kayıt aşamasında sms doğrulaması yapan kullanıcılarımıza sadece 250 Freespin tanımlaması otomatik olarak yapılmaktadır.Lütfen canlı desteğe bonus tanımlaması için bağlanmayınız.

2- Bu promosyondan daha önce sitemizdeki deneme bonusundan yararlanan kullanıcılar yararlanamaz. Sadece yeni kayıt olan ve OTP doğrulaması yapan kullanıcılar yararlanabilmektedir.

3- Freespin‘ in herhangi bir çevrimi veya şartı mevcut değildir. Sadece Pragmatic Play sağlayıcısının Gates of Olympus oyununda geçerlidir.

Üye olurken sms onayı verdikten sonra Gates of olympusta 250fs otomatik ekleniyor. 250 spinin sonunda hesapta 100tl oluyor direkt çekiyorsun. Çekimden önce canli desteğe bağlanıp; Ad soyad, tc ve doğum tarihi verin sonrasinda anında havale ile direkt 100tl çekim yapın. Screenshot_2024-10-25-21-46-30-702_com.android.chrome-edit.jpg

halley56

Tanınmış üye
Aktif Üye
Ayrıcalıklı Üye
Yeni Üye
TC Onaylı
261
131
43
Yıllardır dediği 1 yıl😅😅😅😅 lan kolaybeti bilmeyen varmi site elemani başka bir şey degil

sulo52

Tanınmış üye
Aktif Üye
Ayrıcalıklı Üye
Yeni Üye
461
131
43
dolandiri sitenin teki deneme bonusu kullanın yatırim yapmayin betranti ile ayni site sahipleri aynı dolandirici sitenin teki bunlar

selmancini

Tanınmış üye
Aktif Üye
Ayrıcalıklı Üye
Yeni Üye
TC Onaylı
198
97
28
dolandiri sitenin teki deneme bonusu kullanın yatırim yapmayin betranti ile ayni site sahipleri aynı dolandirici sitenin teki bunlar
harbiden de oyle cekim talebi verdim 3 kere iptal ettiler sonrada çoklu üyelik diye bakiyeyi sildiler k@hpenin evlatları bunlar sakın bonus almayın veyahut yatirim yaomayin nacizane bi dost tavsiyesi...

Kerpo

Tanınmış üye
Aktif Üye
Ayrıcalıklı Üye
Yeni Üye
TC Onaylı
213
103
43
Valla dayi yatırım yapın vb gibi bir şey demedim.
bilmeyen varsa sigara parası çıkar diye paylaştım

bronn77

Tanınmış üye
Aktif Üye
Ayrıcalıklı Üye
Yeni Üye
TC Onaylı
132
62
28
Aynı şey başıma geldi oynadım kazandım çekim verdim çoklu üyelik dedi çekimi iptal etti.bmulti nasıl açılır onu bile bilmem. Boş site veri topluyor işte. Oynayacak yeni site ariyordum beni kaybetti bu hareketle.

Musti3322

Üye
Yeni Üye
TC Onaylı
22
4
3

1- Yeni kayıt olan ve kayıt aşamasında sms doğrulaması yapan kullanıcılarımıza sadece 250 Freespin tanımlaması otomatik olarak yapılmaktadır.Lütfen canlı desteğe bonus tanımlaması için bağlanmayınız.

2- Bu promosyondan daha önce sitemizdeki deneme bonusundan yararlanan kullanıcılar yararlanamaz. Sadece yeni kayıt olan ve OTP doğrulaması yapan kullanıcılar yararlanabilmektedir.

3- Freespin‘ in herhangi bir çevrimi veya şartı mevcut değildir. Sadece Pragmatic Play sağlayıcısının Gates of Olympus oyununda geçerlidir.

Üye olurken sms onayı verdikten sonra Gates of olympusta 250fs otomatik ekleniyor. 250 spinin sonunda hesapta 100tl oluyor direkt çekiyorsun. Çekimden önce canli desteğe bağlanıp; Ad soyad, tc ve doğum tarihi verin sonrasinda anında havale ile direkt 100tl çekim yapın. Ekli dosyayı görüntüle 644365
Sahte site bu