Bana ödedilerArkadaşlar canlı desteğe bağlandım onca kişiyi aşıp merhabalar yazdılar sorunu belirttim cevap vermiyorlar üye toplamanın pesindeler kimse üye olmasının. Gerek yokk insan kandirmanin pesindeler hata ve uatta konu kilitlensin ula biz yeri geliyo kaç 100 ler atiyoruz adamlar bize gelince 100 TL için öldürüyorlar kahirimizdan yazıktır günahtır kalk jide bunlara yarın yatirim yap heee olduu beklerler hadi şimdi bozmaycam ağzımı.....
Ben çektim havale ile 10 15 dışa geldi 100 tlCanlı destekte bilgileri onaylayıp çekim vereceğim sanırım güvenlik amacli
Çektim 100 Tl havale ile 10 15 dkkada geldıBence üye olmayın bı ödeme yapmaya başlasın gorelim ondan sonra üye olun yani bundan sonra üye olacak kişilerden bahsediyorum yoksa hep ileri atacaklar ödemeyi
Eski bu dalyaprakKolaybet altyapı değiştirmiş üye olup numara dogrulayınca 250 spin ekliyor gates te 100 e sabitliyor direk 100 olarak çekilebiliyor. 193kolaybet.com
Çok değişti bu siteBol şanslar
Canlıdan onayllat bilgileri sonra anında banka ile cekÇekim veriyorum iptal ediyor TC kimlik bilginizi guncelleyin die not dusuyorlar
Hesap no yazan yerede tr ıle ıbanını yazHesap no diyor giriyom iban diyor iptal ediyor iban giriyom aralarindaki bosluksuz diyor iptal ediyor 100 lira para gönderecek 1 saattir ugrasiyom aw