- 2,914
- 1,018
- 113
15 fre bet derken kardesım cevrımı ne eski uyelwre varmı yatırımı. Varmı ne kadar cekebılırız15 freebet koşun
15 fre bet derken kardesım cevrımı ne eski uyelwre varmı yatırımı. Varmı ne kadar cekebılırız15 freebet koşun
Link atar misin15 freebet koşun
Site acilali 1.5 yıl olmuş aq yalan söylemesini beceremiyor bideMinimum 3 yıl oldu burada üyelik açali , şimdi bende talep ettim ve tanımladılar
Vereyim mi kardeşim hesabımı bakacak mısın ?.eskıye vermıyolar
eğer tc felan hatalı ise parayı çektirmezler boşuna uğraşmaEvdeki 5 kisiye actim nihayet bitanesinde kazandik kasa 50 mac verinde cekelim
Yok gardasim tc dogru bi babam kaldiydi ondada 50 yaptikeğer tc felan hatalı ise parayı çektirmezler boşuna uğraşma
sen benden ballısın bizim evde 3 kişi var 3 hak sen 5 kez ohEvdeki 5 kisiye actim nihayet bitanesinde kazandik kasa 50 mac verinde cekelim
Gardasim sans diyek bide bisey sorcam kasayi yuz yapinca canli destegemi baglaniyim yoksa cekimmi veriyimsen benden ballısın bizim evde 3 kişi var 3 hak sen 5 kez oh
ben kendi hesabımdan çekim yaptım bu siteden paygigayla yap dedilerdierinde iptal oluyor dediler 10 15 dakikada yatırdılar sen canlıya bağlanGardasim sans diyek bide bisey sorcam kasayi yuz yapinca canli destegemi baglaniyim yoksa cekimmi veriyim
o zman hayırlısı olsun kardeşim bol şansYok gardasim tc dogru bi babam kaldiydi ondada 50 yaptik