Temel eğitimi olmayan, Ailesinden yeteri kadar terbiye almayıp bilhassa kendisini geliştirememiş geniş düşünemeyen topluluğun ürünleri bunlar. Bunlar ne bir işe yaraya bilir ne vatana millete hayırı olur nede komşusunu düşünür. Bunlar koyun sürüsünün at gözlüğü ile gözleri kapatılmış kör edilmiş mahsulleri.
Yapman gereken çok basit gayet ciddi sert bir ses tonu ile dik durarak durumunu belirmen gerek Ben şu saatte işten geliyor ise gidiyorum. Hasta ve yaşlı bir annem babam var. Ve sizin sesinizden rahatsız oluyorum bağırarak sabahlara kadar konusuyorsunuz bilhassa benim sizin o sesinizi sabaha kadar evimin içinde duymak zorunda değilim sizin yüzünüzden uyuyamıyor çeneniz yuzunden aşırı rahatsız oluyoruz ve kimseyi kimsenin rahatsiz etmeye hakkı yok. Kimse beni evimde rahatsız edemez ya gidin başka yerde sohbet edin yada polisi arıyorum ve gece saat 12:00 den sonra müzik açmak ses yapmak komşuyu rahatsız etmek zaten kanunen yasak. Baktın afedersin orospu karılar gibi susmuyorlarmi öyle gö....e böyle ya...rak diyip üstlerine su dök oraya pis kokan bazı bitkiler var onlardan sür kopek koy dışarı hoparlör koy müzik aç biber gazı al sık şimdi aklıma gelmiyor onlara huzur verme... ama sakın kavga edip el kaldırma kadınlar çene için duygusallık için yaratılmıştır bunu bil çok korkaklardir zaten insan olsalar az düşünceli olurlar
Bunu yaparsam ailesi gelir Benle kavga eder polise şikayet eder yada kavga çıkarırlar diye korkma zaten korkmadan üstlerine gitsen bu kadar hadlerini zaten asamazlar çok güzel bir laf vardır iti öldürme korkut. Yasada etkiye tepki diye bir kanun vardır sen hep ilk yumruğu yiyen ol şu mevzuda ama ki yemişin zaten kara kolluk oldugun da zaten polisler sana hak verecek. Ben köpeğimiz yüzünden komşu ile kavga ettim karakolluk oldum komşu got korkusundan beni görünce yol degistiriyor yani haklı olduğun konuda daima korkak olma beladan kaçınılmazsa beladan daha bela ol yada böyle korkak korkak otur annen baban ve ailendilekiler rahatsız olsun onlar kakara kikiri ye devam etsin hayatını korkak ve kaybetmiş magdur bir şekilde yasa karar senin disi sivri olandan herkes korkar