Hocam ben alabilirimKonya merkez hocam
Hocam ben alabilirimKonya merkez hocam
ver adresi sana beyin kargoluyayım!!!Ardesene kargolarsan alirim
Benim kangala arkadas olurduver adresi sana beyin kargoluyayım!!!
kardeşim rahatsızmısın sen, peluşmu bu kargolansın! Pet nakil diye birşey var, ki zaten sen değil kedi köpek Sinek bile sahiplenme
Niye beni ifşa ettinburdan bulcağın biri batınca iddaa parası için satar onu
Aynen herkes değil ama yapabilecek karakterde çok kişi çıkar, hatta zavallıyı bile slota alıştırırburdan bulcağın biri batınca iddaa parası için satar onu
Valla satmam gönder bana 😍burdan bulcağın biri batınca iddaa parası için satar onu
Kayseri'ye gönderebilir misinArkadaşlar eşimle ikimizde çalıştığımiz için yeterince ilgi gösteremiyor gündüzleri hiç dışarı çıkaramıyoruz bu yüzden gerçekten bakacak bir kişiye vermek istiyoruz bütün malzemeleri var
Terrier cinsi 6 aylık
3. Resimdeki kedi sana senden çok benziyor reis3 tane kedim var yeryüzünde onları benden alicak bişey yok canimi veririm onları vermem
Bende konya merkez hocam, instada ve Facebook ta sayfalar var hemen alırlarKonya merkez hocam
Yer neresi ustad bende boyle birsey ariyordum istanbuldan yeni göç ettim samsuna bahceli mustakil huzurla bakarim. ilgilenirsen az da olsa masrafini karsilarim.Arkadaşlar eşimle ikimizde çalıştığımiz için yeterince ilgi gösteremiyor gündüzleri hiç dışarı çıkaramıyoruz bu yüzden gerçekten bakacak bir kişiye vermek istiyoruz bütün malzemeleri var
Terrier cinsi 6 aylık
yemek mi sipariş veriyorsun pzvnk.Ardesene kargolarsan alirim
xDyemek mi sipariş veriyorsun pzvnk.
Konya hocamYer neresi ustad bende boyle birsey ariyordum istanbuldan yeni göç ettim samsuna bahceli mustakil huzurla bakarim. ilgilenirsen az da olsa masrafini karsilarim.
Hic tanidik yok nasil yapabilirim diye dusunuyorum zaman olursa yakin xaman programima alabilirimKonya hocam
Kediler candır. Ama ölürsen, kedi acıkmaya başladığında gözünden başlayabilir 😁3 tane kedim var yeryüzünde onları benden alicak bişey yok canimi veririm onları vermem
Ben satardım. 1.10 a basıp yatardım.burdan bulcağın biri batınca iddaa parası için satar onu
Bi tanesi 90 yaşındaki sahibinin gözlerini yemiş öldükten 1-2 gün sonra. Hayvanın evde karnı acıkmış. Gazetede okumuştum. Ama ben ölünce umrumda değil zaten. İstediğini yapabilir 😁Sehir efsanesi o sana dokunmaz kedi kokuna alistigi için aynen evin reisi onlar