- 931
- 471
- 63
Kanka benim kuzen var Mustafa karı gibi memeleri var 19 yaşında askere gidicek 6 7 ay sonra emmek istiyorsan gel jdkfndkakkwndbd 😂😂😂😂Niye emmesin meme memedir
Kanka benim kuzen var Mustafa karı gibi memeleri var 19 yaşında askere gidicek 6 7 ay sonra emmek istiyorsan gel jdkfndkakkwndbd 😂😂😂😂Niye emmesin meme memedir
Sadece kafada titriyor böyle kafa atıp duruyo.durgunlasti bide bu aralar.gecer dedi ama geçtiği yokKas gerilmeside varmı...umarım sadece şuan kafadadir
Gençlik hastalığına yakalanmış da erken tedavi şart..geçmiş olsun melek
agumentinMerhaba Bir Köpeğim Var Yeni Doğum Yaptı .. Memelerinin Birinde Mastisis Oldu Şişlik Var Hangi Antibiyotik Kullanımı İle Geçer Bilgisi Olan Varmı ?
Bizim gibi bir pişmanlığı var demekki...kafayı vurası geliyor duvarlara desene....Sadece kafada titriyor böyle kafa atıp duruyo.durgunlasti bide bu aralar.gecer dedi ama geçtiği yok
Lan ben niye emiyorum maymak iyi oku ayrıca ben Mustafa'nın yerinde olsam seni ....Kanka benim kuzen var Mustafa karı gibi memeleri var 19 yaşında askere gidicek 6 7 ay sonra emmek istiyorsan gel jdkfndkakkwndbd 😂😂😂😂