Bilgilendirme Foruma giriş veya şifre ile ilgili sorun yaşayanlar [email protected] adresine sorunu anlatarak mail atabilirsiniz.

Muhabbet Korona Bittikten Sonra Dünyada Ne Değişir?

mrjames3546

Tanınmış üye
Aktif Üye
Ayrıcalıklı Üye
Yeni Üye
492
336
63
6 milyon yahudiyi yakan bi insan söyler mi bunu dost ?
Bak dünya hep Hitler'e cani diyor neden çünkü yahudilere dokundu ucu. Yahudilerde dünyayı yönettigine göre normaldir . Kimse iraktan suriyeden filistenden dolayi abdyle israile cani diyemiyor burdan anla dost.
Ben her kaynaktan araştırdim sende araştır.
Hitler yahudilere ve siyonostlere boyun eğmeyen tarihteki tek liderdir.
Ayrica şuanki tıpta gelişimin 100de30u hitler sayesinde gelismistir. Çok daha fazlasini kesfetmislerdi ama savaşı kaybedeceklerini anladiklari zaman bütün belgeleri yaktilar.
Arkadaş demiş ya derinlemesine araştır ben derinlemesine vertical horizontal her açıdan araştırdım haklısın bir çok konu da tıp gelişimi Jozef Mengele sayesinde gelişiyor onu düzeltmeliyim onun dışında da Almanya sanayisi tamamen hitlere ait Audi mercedes BMW vs hatta yaptırdığı ilk zırhlı Mercedes’ten dünyada sadece Mustafa Kemal Atatürk’e hediye ediyor 1933 yılında

delisin61

Tanınmış üye
Aktif Üye
Ayrıcalıklı Üye
1,150
181
63
Arkadaş demiş ya derinlemesine araştır ben derinlemesine vertical horizontal her açıdan araştırdım haklısın bir çok konu da tıp gelişimi Jozef Mengele sayesinde gelişiyor onu düzeltmeliyim onun dışında da Almanya sanayisi tamamen hitlere ait Audi mercedes BMW vs hatta yaptırdığı ilk zırhlı Mercedes’ten dünyada sadece Mustafa Kemal Atatürk’e hediye ediyor 1933 yılında
sen mesajlarıma cevap verme :)