Bilgilendirme Foruma giriş veya şifre ile ilgili sorun yaşayanlar [email protected] adresine sorunu anlatarak mail atabilirsiniz.

Kazandı Kotucocuk / Bu Sefer Olsun

Kupon Miktarı
80
Kupon Oranı
5.22

Kotucocuk

Tanınmış üye
Aktif Üye
Ayrıcalıklı Üye
TC Onaylı
5,693
3,803
113
gece maçları sıkıntı dostum
MLS Genel üst oluyor
Brezilya 1.5 üst zor oluyor
ekvator peru ligi 70 den sonra gole giricen, maç öncesi sıkıntı
Baskette NBA Beklicen
tenisi de dancy danışıcan maksimum 1.50 oran ama :)

@dancy35 danıştım tersi oldu🙂 tenis bahsim tutmuştu şu an 900 tl olacaktı şimdi 0 çünkü futbol oynadım

Kotucocuk

Tanınmış üye
Aktif Üye
Ayrıcalıklı Üye
TC Onaylı
5,693
3,803
113
Şans işi dostum
her vurduğumuz gelseydi şimdiye herkes zengindi
Sağlık olsun

Gece burda tek başıma oluyorum kimse demiyor oyna tenise gitsin. Dandik futbol yazdık kimse takşp bile etmedi bi kaç arksdaş harici gelecek kupon da gelmez bu kafayla.

Kotucocuk

Tanınmış üye
Aktif Üye
Ayrıcalıklı Üye
TC Onaylı
5,693
3,803
113
Kral gelse gece futbol benim için bitmiştir

Kotucocuk

Tanınmış üye
Aktif Üye
Ayrıcalıklı Üye
TC Onaylı
5,693
3,803
113
dostum kuponu koyarsın
isteyen takip eder
kimseyi zorlayamazsın
Sürekli yanlış anlıyosun beni modum ben kimseye kupon takibi yapsın demedim. Maç sordum oynıyım mı dedim ortalıkta ses yok. Yoksa takip eden eder etmeyen etmez tabi. Bu sondu zaten zorlamaya gerek yok

Shellac

Moderator
Yönetici
Moderatör
Ayrıcalıklı Üye
TC Onaylı
102,771
153,295
113
Sürekli yanlış anlıyosun beni modum ben kimseye kupon takibi yapsın demedim. Maç sordum oynıyım mı dedim ortalıkta ses yok. Yoksa takip eden eder etmeyen etmez tabi. Bu sondu zaten zorlamaya gerek yok
dostum para senin paran kuponu yapar koyarsın takip eden eder,
çünkü başkasıının parasını kaybetmesini istemeyiz, neden onu yanlış yönlendirelim
dediğin gibi yazarsın konuya takip eden eder.. maç vermek isteyen verir

Kotucocuk

Tanınmış üye
Aktif Üye
Ayrıcalıklı Üye
TC Onaylı
5,693
3,803
113
dostum para senin paran kuponu yapar koyarsın takip eden eder,
çünkü başkasıının parasını kaybetmesini istemeyiz, neden onu yanlış yönlendirelim
dediğin gibi yazarsın konuya takip eden eder.. maç vermek isteyen verir
Dostum benim param değil sen kendini dahil etmezsin biliyorum ama ben o parayı 4 ümüzün gibi görüyorum yani onlarda durumun farkında fakat zaman kayması ve kısıtlaması yaşıyoruz o kadar onun haricinde her şey yolunda zaten. 2 k tutcakti diyeliö 300 400 vercektim yani . Önceden çwkiliş açıyordum biliyosun belki kuponum 500 veriyor hem çekilişle 5 kişiye hem yorumda 3 kişiye verdim kaç kez yani beni yanlış tanıyosun bari sen yanlış tanıma

Shellac

Moderator
Yönetici
Moderatör
Ayrıcalıklı Üye
TC Onaylı
102,771
153,295
113
Dostum benim param değil sen kendini dahil etmezsin biliyorum ama ben o parayı 4 ümüzün gibi görüyorum yani onlarda durumun farkında fakat zaman kayması ve kısıtlaması yaşıyoruz o kadar onun haricinde her şey yolunda zaten. 2 k tutcakti diyeliö 300 400 vercektim yani . Önceden çwkiliş açıyordum biliyosun belki kuponum 500 veriyor hem çekilişle 5 kişiye hem yorumda 3 kişiye verdim kaç kez yani beni yanlış tanıyosun bari sen yanlış tanıma
yanlış tanımak değil dostum mesele
sabırlı olman lazım
müsait olunca insanlar gelir konuna bakar
yavaş yavaş yani
istediğimiz herşey bir anda olmuyor