gece maçları sıkıntı dostumFutbolunuza edeyim keşke @Shellac olsaydı o oynatırdı 😔😔
gece maçları sıkıntı dostum
MLS Genel üst oluyor
Brezilya 1.5 üst zor oluyor
ekvator peru ligi 70 den sonra gole giricen, maç öncesi sıkıntı
Baskette NBA Beklicen
tenisi de dancy danışıcan maksimum 1.50 oran ama
Şans işi dostum@dancy35 danıştım tersi oldu🙂 tenis bahsim tutmuştu şu an 900 tl ams şimdi 0 çünkü futbol oynadım
Şans işi dostum
her vurduğumuz gelseydi şimdiye herkes zengindi
Sağlık olsun
dostum kuponu koyarsınGece burda tek başıma oluyorum kimse demiyor oyna tenise gitsin. Dandik futbol yazdık kimse takşp bile etmedi bi kaç arksdaş harici gelecek kupon da gelmez bu kafayla.
Sürekli yanlış anlıyosun beni modum ben kimseye kupon takibi yapsın demedim. Maç sordum oynıyım mı dedim ortalıkta ses yok. Yoksa takip eden eder etmeyen etmez tabi. Bu sondu zaten zorlamaya gerek yokdostum kuponu koyarsın
isteyen takip eder
kimseyi zorlayamazsın
+ hepsi sevdiğim kişiler yani ortada sorun yok reis çok zorladım şansımı o kadar sen zorla takipp ettiriyosun dediğin gşbi bi durum yok yani isterse kimse takip etmezdostum kuponu koyarsın
isteyen takip eder
kimseyi zorlayamazsın
dostum para senin paran kuponu yapar koyarsın takip eden eder,Sürekli yanlış anlıyosun beni modum ben kimseye kupon takibi yapsın demedim. Maç sordum oynıyım mı dedim ortalıkta ses yok. Yoksa takip eden eder etmeyen etmez tabi. Bu sondu zaten zorlamaya gerek yok
Dostum benim param değil sen kendini dahil etmezsin biliyorum ama ben o parayı 4 ümüzün gibi görüyorum yani onlarda durumun farkında fakat zaman kayması ve kısıtlaması yaşıyoruz o kadar onun haricinde her şey yolunda zaten. 2 k tutcakti diyeliö 300 400 vercektim yani . Önceden çwkiliş açıyordum biliyosun belki kuponum 500 veriyor hem çekilişle 5 kişiye hem yorumda 3 kişiye verdim kaç kez yani beni yanlış tanıyosun bari sen yanlış tanımadostum para senin paran kuponu yapar koyarsın takip eden eder,
çünkü başkasıının parasını kaybetmesini istemeyiz, neden onu yanlış yönlendirelim
dediğin gibi yazarsın konuya takip eden eder.. maç vermek isteyen verir
yanlış tanımak değil dostum meseleDostum benim param değil sen kendini dahil etmezsin biliyorum ama ben o parayı 4 ümüzün gibi görüyorum yani onlarda durumun farkında fakat zaman kayması ve kısıtlaması yaşıyoruz o kadar onun haricinde her şey yolunda zaten. 2 k tutcakti diyeliö 300 400 vercektim yani . Önceden çwkiliş açıyordum biliyosun belki kuponum 500 veriyor hem çekilişle 5 kişiye hem yorumda 3 kişiye verdim kaç kez yani beni yanlış tanıyosun bari sen yanlış tanıma