Bozdur ozaman ne kadar veriyorBozmalı mıyım beyler sizce? Yatarsa eğer son maçtan başka kuruş param kalmıyor oynamaya.
Ekli dosyayı görüntüle 328586
9500 veriyor işte reis. Şimdi maçın ilk yarısını beklesem bakarsın erken 1 gol olur 13 14 bine çıkar belki kupon bozdurma. Ama kafam epey karışıkBozdur ozaman ne kadar veriyor
Birde son maçlar genelde gelmiyor
2 günde son maçtan yatdim bozdurma açmadı açsa bozduracaktım nasip deyilmiş9500 veriyor işte reis. Şimdi maçın ilk yarısını beklesem bakarsın erken 1 gol olur 13 14 bine çıkar belki kupon bozdurma. Ama kafam epey karışık
Yaklasik 8000 lira falan kar veriyor ben sahsen bozardim kar kardir güzel cash veriyor yaniltmak.istemem bozmaya karsi biriyim lakin yuksek mebla vermedigi sureceBozmalı mıyım beyler sizce? Yatarsa eğer son maçtan başka kuruş param kalmıyor oynamaya.
9.500x1.97 19.000 civarı yapar 3k zararın olur boz 4 k yi baş aynı maça yanına 1.50 - 1.60 arası maç köy oyna ikili9500 veriyor işte reis. Şimdi maçın ilk yarısını beklesem bakarsın erken 1 gol olur 13 14 bine çıkar belki kupon bozdurma. Ama kafam epey karışık
Dost bu maç gelecek gibi duruyor kıyma dediğin gibi yapBozmalı mıyım beyler sizce? Yatarsa eğer son maçtan başka kuruş param kalmıyor oynamaya.
Dahi adamin hali baska mucit profesör 🤣9.500x1.97 19.000 civarı yapar 3k zararın olur boz 4.5 k yi baş aynı maça
Kupon içinde en yüksek oran kalan maç korkmaKadrolara bakayım öyle bozayım ya bekleyeyim bir yarım saat daha.