- 8,300
- 6,396
- 113
Daha dağ gibi süre var acele ettin bence17800 e çıktı aninda bozdum
Daha dağ gibi süre var acele ettin bence17800 e çıktı aninda bozdum
O rakama değer kazancın daim olsun17800 e çıktı aninda bozdum
Iste kumar boyle bende nerdeyse bozuyordum yari kazancına iyi oldu goller erken geldi hemen yapıştırdımonce boz deyıp sonra nıye ınsallah bozmamıssındır dıyonuz la bı alemsınız valla
DedimÜste gidebilir steabukres güzel takım ilk yarıyı bekle en azından iy bazen 1.5 bile oluyor
Ben yaptım ortalığı 56 karıştırdım 😊once boz deyıp sonra nıye ınsallah bozmamıssındır dıyonuz la bı alemsınız valla
Romanya ligi beni cok yatırdı zaten o yüzden bozdum hemen4 k az para değil ama Romanya burası böyle bitme ihtimali de var
18 cekecek adam az mi bi gol bazen gelmiyor riske edilmez o para bu lige bide adam sifir4 k az para değil ama Romanya burası böyle bitme ihtimali de var
Iyi ki beni dinledin dost bozma diyenlerin hepsi icralikIste kumar boyle bende nerdeyse bozuyordum yari kazancına iyi oldu goller erken geldi hemen yapıştırdım
Tbrkler yinede iyi para17800 e çıktı aninda bozdum
tbrıkler dostum boyle sorarak ıs yapma kendı ıcınden gecenı yapIste kumar boyle bende nerdeyse bozuyordum yari kazancına iyi oldu goller erken geldi hemen yapıştırdım
Hayırlı olsun iyi etmişin17800 e çıktı aninda bozdum
kımseye karısmayın bu konularda la ne gerek var vebale gırmeye adam yazdıgın mesajı gorup bozup kupon gelse bıde sana sover takımlardan sonra gerek yok boyle seylereBen yaptım ortalığı 56 karıştırdım 😊
Kazancın daim olsun dost17800 e çıktı aninda bozdum
Bol sansBozmalı mıyım beyler sizce? Yatarsa eğer son maçtan başka kuruş param kalmıyor oynamaya.
Ekli dosyayı görüntüle 328586