Bilgilendirme Foruma giriş veya şifre ile ilgili sorun yaşayanlar [email protected] adresine sorunu anlatarak mail atabilirsiniz.

KPSS İptal Edildi.?

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

Asci55

Tanınmış üye
Aktif Üye
Ayrıcalıklı Üye
Yeni Üye
8,799
8,368
113
Erbakan hocanın yaptıklarını ve karakterini bir kenara koyarak konuşuyorum. Türkiye cumhuriyetine Mustafa kemal paşa dan sonra gelmiş en zeki en bilgili bilge kişi oydu çok saygı duyarım bilgisine. İktidarda yaptığı yada partisi beni ilgilendirmez. Ama oda hatalar yaptı ve harcadı dış güç vs...
Keske su an bastakılerde onun kadar ilim bilgi sahibi olsa da en az onun kadar bu ülke için hata yapsalar. ama bu kalpazanlar sadece kendı menfaatlerini düşünerek hareket ettıklerı ıcın ulke adına halk adına yaptıkları bir bok yok

Ipswich

Tanınmış üye
Aktif Üye
Ayrıcalıklı Üye
TC Onaylı
13,380
5,981
113
Keske su an bastakılerde onun kadar ilim bilgi sahibi olsa da en az onun kadar bu ülke için hata yapsalar. ama bu kalpazanlar sadece kendı menfaatlerini düşünerek hareket ettıklerı ıcın ulke adına halk adına yaptıkları bir bok yok
Kesinlikle+

Eko35

Tanınmış üye
Aktif Üye
Ayrıcalıklı Üye
Yeni Üye
TC Onaylı
2,172
2,393
113
Koyu bir atatürkçü olarak söylüyorum şuan ki chp ne atatürkü savunuyor ne türklüğü hdp imralıdaki o bebek katili ile iş birliği yapıyor. Ne akp ne chp hiç biri 5 para etmez kanı bozuklarla dolu
Bende ayni fikirdeyim senle çok şükür benim gibie düşünen 3 5 insan görüyom partici olmucan hangisini bizi iyi yerlere getirir onun hesabını yapcaz ama gelde gör ki bu kadar millet particiligi bıraksın bizim gibi düşünsün

Morpheus38

Tanınmış üye
Aktif Üye
Ayrıcalıklı Üye
Yeni Üye
TC Onaylı
1,574
1,310
113
Sınavları okuyup tam puan alanlarında araştırip ceza verseler iyi olur

criticdamage01

Never forget your past. He is your best teacher...
Aktif Üye
Ayrıcalıklı Üye
Yeni Üye
1,297
1,253
113
Daha 6 yıl önce devlet su işlerine kadrolu olarak çok yakın akrabam girdi akp li bir mühendis akraba sayesinde... Aga Her yer torpil her yer hak yenerek dayıyı amcayı amca oğlunu hala oğlunu işe alıyorlar.. Her yerde rüşvet torpil abiiii abiii daha fazla konuşmak istemiyorum sırf hakedenlerin hakkına çökmemek için ben girmedim torpille benim yerime 5 para etmez akp yalaması başka bir tanıdık girdi. adam aylık 10 bin tl maaş sabah 8 10 da iş başı aakşam 3 de iş bitiyor 2 saat yatıp servisle evine gidiyor. öğlen 1 saat molası var yaptıgı sadece çay dağıtmak 2 aya bir prim maaşın yarısı kadar + yıllık promosyon daha sayimmi????? Ben ise şu amk maçları kazansında 3 kuruş kazanayım derdindeyim ne geldiyse başıma doğruluk dürüstlük getirdi.

Ipswich

Tanınmış üye
Aktif Üye
Ayrıcalıklı Üye
TC Onaylı
13,380
5,981
113
Bende ayni fikirdeyim senle çok şükür benim gibie düşünen 3 5 insan görüyom partici olmucan hangisini bizi iyi yerlere getirir onun hesabını yapcaz ama gelde gör ki bu kadar millet particiligi bıraksın bizim gibi düşünsün
particiliği aşmışlar bunlar takım tutar gibi tutuyorlar ağızlarınada etseler yine gidip ona oy veriyorlar fenerbahçe galatasaray takımı tutar gibi akparti tutuyorlar

Eko35

Tanınmış üye
Aktif Üye
Ayrıcalıklı Üye
Yeni Üye
TC Onaylı
2,172
2,393
113
particiliği aşmışlar bunlar takım tutar gibi tutuyorlar ağızlarınada etseler yine gidip ona oy veriyorlar fenerbahçe galatasaray takımı tutar gibi akparti tutuyorlar
Dostum sende hâlâ particilik yapıyon chpde aynı bokun laciverti sende hâlâ ondan medet umuyon

Ipswich

Tanınmış üye
Aktif Üye
Ayrıcalıklı Üye
TC Onaylı
13,380
5,981
113
Dostum sende hâlâ particilik yapıyon chpde aynı bokun laciverti sende hâlâ ondan medet umuyon
bak hocam bunlardan bin kat daha iyidir bunlar gitsinde kim yönetirse yönetsin yemin ederim gına geldi kaç yıl oldu ya bu kadar kutuplaşma nereye kadar daha ne boklar görecez bak izle

Asci55

Tanınmış üye
Aktif Üye
Ayrıcalıklı Üye
Yeni Üye
8,799
8,368
113
Daha 6 yıl önce devlet su işlerine kadrolu olarak çok yakın akrabam girdi akp li bir mühendis akraba sayesinde... Aga Her yer torpil her yer hak yenerek dayıyı amcayı amca oğlunu hala oğlunu işe alıyorlar.. Her yerde rüşvet torpil abiiii abiii daha fazla konuşmak istemiyorum sırf hakedenlerin hakkına çökmemek için ben girmedim torpille benim yerime 5 para etmez akp yalaması başka bir tanıdık girdi. adam aylık 10 bin tl maaş sabah 8 10 da iş başı aakşam 3 de iş bitiyor 2 saat yatıp servisle evine gidiyor. öğlen 1 saat molası var yaptıgı sadece çay dağıtmak 2 aya bir prim maaşın yarısı kadar + yıllık promosyon daha sayimmi????? Ben ise şu amk maçları kazansında 3 kuruş kazanayım derdindeyim ne geldiyse başıma doğruluk dürüstlük getirdi.
Benım cok yakın arkadasım cocukluk arkadasım. adamın elınden hıc bir iş gelmez. babası da askerdeyken mayın döseme esnasında bır arkadası mayına basıyor o mayınnın şerapnel paracası ayak baş parmagnın ucunu kesıyor sadece baska hiç bir şey yok. bu adam gazi sayıldı ve gazı olan babası da koyu ak partili öyle böyle degıl ama. o elinden hiç bir iş gelmeyen arkadasım ne oldu bılıyormusun DSİ ye hiç bir sınava dahi girmeden Daire başkanı oldu. ( Söve Söve arkadasımla arayı bozdum Adaletinizi sizin diye) biz yıllarca ugrastk olamadık adam elini kolunu sallaya sallaya oldu

Moderatör tarafında düzenlendi:

BuminKağan

Türk'üz, Türkçüyüz, Atatürkçüyüz !
Aktif Üye
Ayrıcalıklı Üye
TC Onaylı
7,742
4,532
113
kripto para dolandırıcılığı yaparlar soyluyla fotolar çıkar, kpss soruları çalınır soyluyla foto çıkar v.s v.s bir sürü şey. Bu adamın düzgün bir tane bile projesi olmaz mı, bir tane düzgün adamla fotoğrafı olmaz mı?
ekvadordan mehmet ağarla birlikle kokain getiriyorlar limanlara.

bi ara da binalinin oğlu gitmişti ekvadora pazarlık yapma maske götürüyormuş sözde 😁😁

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...