twitter kullanıcı adı @ismail86345775 yaz bana dm denHiç anlamamam o tür işlerden ha ben yaparım dersen gel hepsini sana kaybedeyim yarı yarıya boluselim
twitter kullanıcı adı @ismail86345775 yaz bana dm denHiç anlamamam o tür işlerden ha ben yaparım dersen gel hepsini sana kaybedeyim yarı yarıya boluselim
Atabilirsin dekont ve ssiçekim geldi teşwkkürler kralbet isteyene ss atarım
Takip ettim ama dm atılmıyortwitter kullanıcı adı @ismail86345775 yaz bana dm den
Kanka pc den girme telefondan gir pc de oyle yapiyorBu siteye ne tel gidebildim ne de PC den bağlantı kopuyor error veriyor hata site ye üye olduk bonus halen duruyor ne yapmak lazım
Bende bugun aldim bonusu 1000 tl yaptim 100 yatirip 400 mu veriyor saglammi diye bakmadigim yer kalmadi demek saglammis site eywçekim geldi teşwkkürler kralbet isteyene ss atarım
Hocam ben açıklamami yaptım ve durumu yazdım . Dediğim gibi sağlamlığına birşey diyemem . Umarım seninde paran gelmiştirBende bugun aldim bonusu 1000 tl yaptim 100 yatirip 400 mu veriyor saglammi diye bakmadigim yer kalmadi demek saglammis site eyw
Yatırımı yaptım sorunsuz bir şekilde ödeme yapıldı yaklaşık bir saati buldu site sağlam duruyor hiç sorun çıkartılmadı bilginize ss atabilirim.Arkadaşlar ben 1015 yaptım kasayı bakalım nasıl olacak gelişmelerden haberdar edicem
Kardeşim benim akcebette param kaldı.Ben bu taktikle yapabilirmiyimkardeşim bu kadar yaptıysan parayı hiç heba etme poker lobisine girmek yasak diyolar ama poker lobisinde parayı gösteriyorsa eğer altyapısı aynı olan başka site bul oraya yatırım yap pokerden kendine aktar ama farklı ip lerden yap. betist tipo falan benzer duruyor buna ama aynı odaya girebilir misin bilmiyorum
Eğe yardımcı olursan söz sanada atıcamkardeşim bu kadar yaptıysan parayı hiç heba etme poker lobisine girmek yasak diyolar ama poker lobisinde parayı gösteriyorsa eğer altyapısı aynı olan başka site bul oraya yatırım yap pokerden kendine aktar ama farklı ip lerden yap. betist tipo falan benzer duruyor buna ama aynı odaya girebilir misin bilmiyorum