- 1,556
- 1,013
- 113
Attım reisim kesene bereketİsmi olan 4 arkadaşım payfix atabilir
Ekli dosyayı görüntüle 575828
Attım reisim kesene bereketİsmi olan 4 arkadaşım payfix atabilir
Bütün çekilişle @Calypso13 çıktı bugün bu ne şans arkadaşİsmi olan 4 arkadaşım payfix atabilir
Ne bahtsızım be bu kadar lazım olan zamanda 7 kişiden 4 e giremiyozİsmi olan 4 arkadaşım payfix atabilir
Bize çıkmaz zaten bizde bu şans varkenBende anlamadım dost yok önemli değilde
Kral 50kisiye odul veriliyordu 55kisi arasindan kazanamadim. Bugun ilk kez kazandim sansima o da gelmedi diger dost uyumus herhaldeBütün çekilişle @Calypso13 çıktı bugün bu ne şans arkadaş
Aynen vallaBize çıkmaz zaten bizde bu şans varken
Vecna atar bu da atar rolde aldın şansın bol olsun kötü anlamda demedim ama iyi şanslısın tebrikler sana daKral 50kisiye odul veriliyordu 55kisi arasindan kazanamadim. Bugun ilk kez kazandim sansima o da gelmedi diger dost uyumus herhalde
Yazdım dostum görünmüyor orda sadece aşağıya inince görünüyorBeni yazmamış sağlık olsun :/
Biz razıyız dost senden varol çıkmasada böyle şeyler hoştur11 kişi vardı beğenenlerde arkadaşlar 11 kişi de yazdım böyle oldu diğer arkadaşlar kusura bakmasın sırf dağıtmak için kupon yaptım gerçekten ve 4e bölmemin amacı 100-200 liraların bir anlam ifade etmemesi şans sizinle olsun
Normalde destek verenlerden olması mantıklıydı ama öyle uygun görmüş dost yapıcak bişey yokBeni yazmamış sağlık olsun :/
Tamamdır cevap verdiğin için teşekkürlerYazdım dostum görünmüyor orda sadece aşağıya inince görünüyor
Yok biliyorum estf. Ilk kez bugun kazandim demek istedim.Vecna atar bu da atar rolde aldın şansın bol olsun kötü anlamda demedim ama iyi şanslısın tebrikler sana da
Aha çıkmış laKral 50kisiye odul veriliyordu 55kisi arasindan kazanamadim. Bugun ilk kez kazandim sansima o da gelmedi diger dost uyumus herhalde
Kesene bereket dostum kazananlara da tebriklerYazdım dostum görünmüyor orda sadece aşağıya inince görünüyor
Cikti valla rolling yapacam dostlar nasiplensinAha çıkmış la