- 170
- 213
- 43
Arkadaşlar merhaba 1000 TL bir siteye yatırıp bu gece oynayacam hedef 3000 TL gelirse 1000 TL dağıtım yapacam rolling oynayacaz şansımız bol olsun hangi siteye yatırım yapabileceğimi de yazabilirsiniz
Bol sanslar dostum tc onayi yapman lazimArkadaşlar merhaba 1000 TL bir siteye yatırıp bu gece oynayacam hedef 3000 TL gelirse 1000 TL dağıtım yapacam rolling oynayacaz şansımız bol olsun hangi siteye yatırım yapabileceğimi de yazabilirsiniz
Hiltonu mu onere bildinHilton sağlam
50 k ya kadar çektim.Hiltonu mu onere bildin
Bolsanslar şimdidenArkadaşlar merhaba 1000 TL bir siteye yatırıp bu gece oynayacam hedef 3000 TL gelirse 1000 TL dağıtım yapacam rolling oynayacaz şansımız bol olsun hangi siteye yatırım yapabileceğimi de yazabilirsiniz
Bol sans umarim kazanirsin.eger dagitimi kafana gore yapmayi dusunuyorsan basligi duzenletmen gerekiyor.Arkadaşlar merhaba 1000 TL bir siteye yatırıp bu gece oynayacam hedef 3000 TL gelirse 1000 TL dağıtım yapacam rolling oynayacaz şansımız bol olsun hangi siteye yatırım yapabileceğimi de yazabilirsiniz
YaptımBol sanslar dostum tc onayi yapman lazim
Çekiliş yaparızBol sans umarim kazanirsin.eger dagitimi kafana gore yapmayi dusunuyorsan basligi duzenletmen gerekiyor.
Bol şans Vbet olabilirArkadaşlar merhaba 1000 TL bir siteye yatırıp bu gece oynayacam hedef 3000 TL gelirse 1000 TL dağıtım yapacam rolling oynayacaz şansımız bol olsun hangi siteye yatırım yapabileceğimi de yazabilirsiniz
Vbeti bende öneririm ama kayıp halinde yüzde 10 frebet veriyor pek cazip degilBol şans Vbet olabilir
Çekilişi adminler yapar,Bol şanslarÇekiliş yaparız
Bol Şanslar dilerim , umarım her şey umduğun gibi gider de kayıp yaşamazsın. TC onayı yapman lazım sanırım kurallara göre. Bir de Gelirse Çekiliş konusu açtıysan , kupon kazanırsa , çekilişi adminlerden biri yapar. Rolling konusu ile Gelirse çekiliş konusu farklı diye biliyorum. Detayları adminlerden öğrenebilirsin.Arkadaşlar merhaba 1000 TL bir siteye yatırıp bu gece oynayacam hedef 3000 TL gelirse 1000 TL dağıtım yapacam rolling oynayacaz şansımız bol olsun hangi siteye yatırım yapabileceğimi de yazabilirsiniz
Bol Şans dostArkadaşlar merhaba 1000 TL bir siteye yatırıp bu gece oynayacam hedef 3000 TL gelirse 1000 TL dağıtım yapacam rolling oynayacaz şansımız bol olsun hangi siteye yatırım yapabileceğimi de yazabilirsiniz
Kendin yapamazsin adminler yapar ayrica tc onayi isterler onuda hallet bnce.yardimci olmak adina yaziyorum yanlis anlamaÇekiliş yaparız
Bol sans dost vbete at kafa rahat olsun cekerken. Tabi bonus dusunmuyorsanArkadaşlar merhaba 1000 TL bir siteye yatırıp bu gece oynayacam hedef 3000 TL gelirse 1000 TL dağıtım yapacam rolling oynayacaz şansımız bol olsun hangi siteye yatırım yapabileceğimi de yazabilirsiniz
bol şanslarArkadaşlar merhaba 1000 TL bir siteye yatırıp bu gece oynayacam hedef 3000 TL gelirse 1000 TL dağıtım yapacam rolling oynayacaz şansımız bol olsun hangi siteye yatırım yapabileceğimi de yazabilirsiniz
Madem Rolling konusu aç oradan devam etÇekiliş yaparız