- 1,098
- 471
- 83
beyler 10 bin agustosda odemem var eylulde 20 bin bana bı akıl verın calısmıyorum 10 bın gelırım var sadece ne yapsam sızce
Gelir nerden sorması ayipbeyler 10 bin agustosda odemem var eylulde 20 bin bana bı akıl verın calısmıyorum 10 bın gelırım var sadece ne yapsam sızce
kiradanGelir nerden sorması ayip
Kirayı komple slota gir kankakiradan
ağa bı akıl ver slot oynamam aslaKirayı komple slota gir kanka
Vallaha aga futbolda 3 adim gitmen lazım o rakamlar icinağa bı akıl ver slot oynamam asla
ağa bu borc ne dırya cok borca gırdımVallaha aga futbolda 3 adim gitmen lazım o rakamlar icin
Bas 2 maça öde kralkiradan
bişey olurmu odeyemezsemBas 2 maça öde kral
Yok olmaz mapusa girersin en fazla. 3 aya kadar sorun olmaz . Sonrasında haciz icra gelir. Ödeme yapmadığın için kredi puanin düşerbişey olurmu odeyemezsem
hapis ne yatarımYok olmaz mapusa girersin en fazla. 3 aya kadar sorun olmaz . Sonrasında haciz icra gelir. Ödeme yapmadığın için kredi puanin düşer
yarısını odesem ne olurYok olmaz mapusa girersin en fazla. 3 aya kadar sorun olmaz . Sonrasında haciz icra gelir. Ödeme yapmadığın için kredi puanin düşer
Ödeyene kadar döverler önce sonrasını bilememhapis ne yatarım
Oynama bu stresle kazanamazsin kazansanda gözün doymaz 100000 yapayım diye tras edersinağa bu borc ne dırya cok borca gırdım
paran yoksa ödeme bankaya borcun sonuçta eldekindende olma beleş bonus falan kovala 10k yapmaya çalış 20 olarak ödersin ergen tayfası slot falan oyna demiş dikkate de alma .ağa bi akıl verın eylulde 20 bın borcun 10 unu odesem ne olur
Kardeşim ya başına ilk defa geliyor ya da milletle başşak geçiyorsun. Odemezsen 3 ay avukata verilir daha da odemezsen calışıyorsan maaşına çalışmıyorsan varolan neyin varsa ipotek koyarlar falan filan. Hapisle kurtuluş falan yok yaniağa bi akıl verın eylulde 20 bın borcun 10 unu odesem ne olur
ilk defa gelıyor basımaKardeşim ya başına ilk defa geliyor ya da milletle başşak geçiyorsun. Odemezsen 3 ay avukata verilir daha da odemezsen calışıyorsan maaşına çalışmıyorsan varolan neyin varsa ipotek koyarlar falan filan. Hapisle kurtuluş falan yok yani
dayı tam ayrıntılı anlatmıyuorsun kısa kısa yazıp geçiyosun. daha önceden aksama yoksa 90 güne kadar sıkıntı olmaz ilk ay ödeyemezsen sıkıntı yok 2.ay ödeyemezsen banka sana muacciliyet ihbarı gönderir 1 ayın kaldı haberin olsun diye ağustosda zaten 10ksını ödersen sıkıntı kalmaz. ha 90 gün sonunda ödeyemezsen de hapis falan yatmazsın avukatı salarlar peşine taahüt vermediğin sürece hapis söz konusu değil. ama sen avukata düşmemeye bak. ilk ödemenin üstünden 90 gün say işte ona göre ayarla.ağa bi akıl verın eylulde 20 bın borcun 10 unu odesem ne olur
sagol reıs aydınlattındayı tam ayrıntılı anlatmıyuorsun kısa kısa yazıp geçiyosun. daha önceden aksama yoksa 90 güne kadar sıkıntı olmaz ilk ay ödeyemezsen sıkıntı yok 2.ay ödeyemezsen banka sana muacciliyet ihbarı gönderir 1 ayın kaldı haberin olsun diye ağustosda zaten 10ksını ödersen sıkıntı kalmaz. ha 90 gün sonunda ödeyemezsen de hapis falan yatmazsın avukatı salarlar peşine taahüt vermediğin sürece hapis söz konusu değil. ama sen avukata düşmemeye bak. ilk ödemenin üstünden 90 gün say işte ona göre ayarla.