Biri vermediyse diğerleri de vermezbeyler selam 5-15k civarında bir kredi çekmek istiyorum garanti vermedi kolay kredi verebilecek hangi bankalar var he en kolay nasıl çekerim
yok reis borclar felan var onları ödeyeceğimÇekme be kardeşim çekip kumar mı oynıcan
Sakın oynama kumar kredi ile valla cehennemi o zmn görürsünyok reis borclar felan var onları ödeyeceğim
Bankadan bankaya değişiyo o kralBiri vermediyse diğerleri de vermez
Hepsiburada üyelik varsa premium üye ol 20 tl birşey..sonra ordan krediye başvur...bu şekilde alanlar çok kredi notu düşük olanlar içinbeyler selam 5-15k civarında bir kredi çekmek istiyorum garanti vermedi kolay kredi verebilecek hangi bankalar var he en kolay nasıl çekerim
nays vermedi reis ya 5k denedimHepsiburada üyelik varsa premium üye ol 20 tl birşey..sonra ordan krediye başvur...bu şekilde alanlar çok kredi notu düşük olanlar için
İş bankası nays var 7500 TL veriyor herkese vermeyebilir
direk hesap açıp çekemem gibiZiraat dijital kredi
Yada Qnb finansbank ihtiyac kredisi
Bunlar vermezse kimse vermez
Kral bozum yaramıyor sana be dizzy beddua mi etti ondan aldigin kar dün yazık ettiler tek mactanBozum varsa yaparız 10k üstü
😂 yok olm burda cenabetlik var, arka planda sabah sabah 4te4 yaptimKral bozum yaramıyor sana be dizzy beddua mi etti ondan aldigin kar dün yazık ettiler tek mactan
Burda keyiflik paylasiyorum sadece ,dağıtım yapalım diye 😍Kral bozum yaramıyor sana be dizzy beddua mi etti ondan aldigin kar dün yazık ettiler tek mactan
Helal la iyi aman valla üzüldüm aq adamin aldığı bozum karı gitti sokayım böyle ise diyodum😂 yok olm burda cenabetlik var, arka planda sabah sabah 4te4 yaptim
Eyw dost iyiyiz guzeliz her kuponu burda paylaşsak sayfalar dolarHelal la iyi aman valla üzüldüm aq adamin aldığı bozum karı gitti sokayım böyle ise diyodum
Allah bozmasın kral sevindim daim olsun🙏Eyw dost iyiyiz guzeliz her kuponu burda paylaşsak sayfalar dolar