Ya , işte böyle , kumar bağımlılığı insanı bu seviyelere kadar düşürür.Once borç toplarsın , baktın olmuyor, kredi cekersin, baktın olmuyor ,faturaya ek cihaz alıp yarı fiyatına satarsın, o da olmadı limit veren sitelerden alıp yok fiyatına elden çıkarır, akşam birkaç saatliğine kumar orgazmı yaşarsın, ve sabah olup don- atlet kalır kendine beddua eder dövünür, küfreder,her şeye lanet okursun. Bunu tahmin etmek zor değil.Sonra gelip o kemçük ağzını büzüştüre büzüştüre kod yok mu, şans yok abi, ya da bereket versin bugün fena vurduk gibisinden mesaj atarsın.Bunlari hedef göstermeden ortaya konuşuyorum.Vazgeçin, yaşınız erken iken vazgeçin bu alışkanlıktan.Oynamayin demiyorum ama kendinize çeki düzen verin, iradenizi koruyun, olan borçları azaltarak, gerekirse fazla mesai yaparak işiniz neyse işleri yoluna koyma gayreti ile kendinizi kaptirmadan hayatınıza yön verin Bazen burada okuduklarim beni derinden üzüyor, empati kuruyorum ve inanın daha bir dakika olmadan dayanacak gücüm kalmıyor ve düşüncelerimi dağıtmak istiyorum.