- 1,026
- 538
- 113
Daha 26 yasındayım hocam, herhalde halâ iş görecek kadar umut varNefes alıyorsak hala bir şans var demektir. Boşa geçen 50 sene yerine dolu dolu yaşanan 20 sene kafi. Umudunu kaybetme
Daha 26 yasındayım hocam, herhalde halâ iş görecek kadar umut varNefes alıyorsak hala bir şans var demektir. Boşa geçen 50 sene yerine dolu dolu yaşanan 20 sene kafi. Umudunu kaybetme
Umudunu kaybetme. Allah sana nefes almaya müddet verdikçe umut var demektir kardeşim. Sen sadece gelen fırsatlari iyi degerlendirDaha 26 yasındayım hocam, herhalde halâ iş görecek kadar umut var
Bakalım hocam üni okuyorum son senem, öğretmen(Özel Eğitim Öğretmeni) olursak bir yerden başlayacağız artık. Hayırlısı...Umudunu kaybetme. Allah sana nefes almaya müddet verdikçe umut var demektir kardeşim. Sen sadece gelen fırsatlari iyi degerlendir
Allah yolunu bahtını açık etsin. Mesleğini eline aldığında değişir herşey ama bir abi tavsiyesi kumarı hayatindan çıkar. Yoksa hiç bişey değişmez.Bakalım hocam üni okuyorum son senem, öğretmen(Özel Eğitim Öğretmeni) olursak bir yerden başlayacağız artık. Hayırlısı...
28 yaşındayım mobilden hesap açıp başvursak çıkar mı acabaGençlere çıkıyor, yaş çok değilse çıkar. Şimdi 24 yaşındaki hiç sigortasız adamla 45 yaşındaki bir değil...
cepteteb, enpara vs öğrencilere bile kredi veriyordu en son...