Bilgilendirme Foruma giriş veya şifre ile ilgili sorun yaşayanlar [email protected] adresine sorunu anlatarak mail atabilirsiniz.

Muhabbet Kredi Hakkında

Valenciennes

Tanınmış üye
Aktif Üye
Ayrıcalıklı Üye
Biletci Üye
TC Onaylı
26,229
25,684
113
60 günden sonra gelmişti bana başkan 90 değil diye biliyorum
Pandeminin coştuğu dönem 90 gün yapmışlardı

Raven

Tanınmış üye
Aktif Üye
Ayrıcalıklı Üye
Yeni Üye
TC Onaylı
1,180
457
83
normalde 90 gün sonunda avukata devredilir. avukata devretmeden önce yapılandıralım diye ararlar, eğer ödeyebilecek durumda isen yapılandırırlar. pandemi döneminde bu süreyi 180 güne cıkarmıslardı. Bankalar 90 gün içerisinde kendileri tebliğ ederler bu kadar borcunuz var ödeyin diye. hergün de ararlar. vakıfbanktan 90 gün geciktirmiştim yapıkrediden de 70 gün, ikisini de tekrar yapılandırdılar. şuan düzenli ödüyorum ama vakıfbankın bir taksitini geciktirirsem direkt icralık olacağım. kredi vesaire hiç bir şey çekemiyorum. Şuan yasal takipte gözüküyorum

Hephaistos

Tanınmış üye
Aktif Üye
Ayrıcalıklı Üye
TC Onaylı
1,937
843
113
Beyler selamun aleykum kredi ödemelerinde kaç ay ödeme yapmazsak ne zamana kadar ağzını açmazlar yani 2 ay ödemesem eve herhangi bir kağıt falan gelme durumu varmı
üstad yanlış bilgi vermek istemem fakat bankaya göre değişiyor olabilir kağıt evrak olayı. ziraate olan kredi kartı borcum için eve belki 10-15 defa kağıt gönderdiler bu arada da 90 gün sonunda kartı kapatıp direk avukata vermişlerdi dosyayı.. aynı dönemde iş bankası kredi kartı borcum vardı 2 yıla yakın öylece durdu 1 yada 2 sefer kağıt geldi sonra varlık şirketine verdiler.. çalıştığın bankaya göre değişebilir

superben

Tanınmış üye
Aktif Üye
Ayrıcalıklı Üye
Yeni Üye
575
87
28
1 ay sonra bile gönderen banka var eve kredi hatırlatman hakkında tebligat gönderiyorlar. 2-3 ay diyenler genelde hacizlik yada avukatlık olanlar

JayJayOkocha

10Numara
Aktif Üye
Ayrıcalıklı Üye
TC Onaylı
12,556
14,761
113
91. Gün takip avukata gidiyor ödeme emri çıkartıyor 7 gün içinde ödemezsen icraya veriliyor .

Basketmatik01

Tanınmış üye
Aktif Üye
Ayrıcalıklı Üye
Yeni Üye
TC Onaylı
1,993
911
113
Beyler selamun aleykum kredi ödemelerinde kaç ay ödeme yapmazsak ne zamana kadar ağzını açmazlar yani 2 ay ödemesem eve herhangi bir kağıt falan gelme durumu varmı
2 ayda bişey olmaz 3.aydan sonra idari takiple beraber taciz başlar

kartal060606

Tanınmış üye
Aktif Üye
Ayrıcalıklı Üye
Yeni Üye
1,026
538
113
Konu dışı ama bir şey soracağım: bu forumda her cümle sonuna "dost" koymak gelenek mi ? Çok dikkatimi çekti. Sadece bu forumda görüyorum bu durumu :)