- 1,117
- 612
- 113
Hadi bakalım hayırlı olsunNişanlıyım dost askerdeyim şuan 1 seneye düğün
Hadi bakalım hayırlı olsunNişanlıyım dost askerdeyim şuan 1 seneye düğün
60. Günde tam diye gönderiyorlar haberiniz olsun60 günden sonra gelmişti bana başkan 90 değil diye biliyorum
Pandeminin coştuğu dönem 90 gün yapmışlardı
dur yapma kardeşimNişanlıyım dost askerdeyim şuan 1 seneye düğün
Sigortalı işim de yok. Hapis cezası olmaz dimiÜstüne bişey yoksa haciz olmuyo sadece sigortalı bi yerde casliyosan maaşının 4 de 1 ine el koyuyolar üstüne mülkiyet varsa o zaman sıkıntı
üstad yanlış bilgi vermek istemem fakat bankaya göre değişiyor olabilir kağıt evrak olayı. ziraate olan kredi kartı borcum için eve belki 10-15 defa kağıt gönderdiler bu arada da 90 gün sonunda kartı kapatıp direk avukata vermişlerdi dosyayı.. aynı dönemde iş bankası kredi kartı borcum vardı 2 yıla yakın öylece durdu 1 yada 2 sefer kağıt geldi sonra varlık şirketine verdiler.. çalıştığın bankaya göre değişebilirBeyler selamun aleykum kredi ödemelerinde kaç ay ödeme yapmazsak ne zamana kadar ağzını açmazlar yani 2 ay ödemesem eve herhangi bir kağıt falan gelme durumu varmı
O haciz kağıdı dostum 3 ay da gelen seninki geçikme tebligatı o 1 ay geçikmede cekiliyor artık.90 güne kadar işlem yapılmıyormuş dost sana nasıl geldi
OlmazSigortalı işim de yok. Hapis cezası olmaz dimi
Ne limitin var ?Hala warmı
2 ayda bişey olmaz 3.aydan sonra idari takiple beraber taciz başlarBeyler selamun aleykum kredi ödemelerinde kaç ay ödeme yapmazsak ne zamana kadar ağzını açmazlar yani 2 ay ödemesem eve herhangi bir kağıt falan gelme durumu varmı