- 126
- 39
- 28
Arkadaşlar 4ay sorunsuz ödedim de bu ay çok sıkışığım kredimi bi ay geriden gelerek ödesem sorun olur mu? Eve kağıt falan gönderirler mi?
Emin miyiz? Ne kadar ödemesem sorun?
Kaç ay olması lazım?1 ay için eve kagit gelmez.
3 ay. 3.ayda odemezsen banka seni ariyor direk biraz ugrasitiryor odememkte israr edersen avukata veriyorKaç ay olması lazım?
Bir ay odemezsen sorun olmaz ama sürekli arayıp rahatsız ederler ayrıca kredi puanın düşer. Üç ay devam ederse kredinin hepsini tahsil etmek isterler. Taksit ne kadar ?Arkadaşlar 4ay sorunsuz ödedim de bu ay çok sıkışığım kredimi bi ay geriden gelerek ödesem sorun olur mu? Eve kağıt falan gönderirler mi?
Ben 3 ay ödemedim sadece borcun kağıdı gelmişti ondan sonra kapadım hepsini sorun olmadıBir ay odemezsen sorun olmaz ama sürekli arayıp rahatsız ederler ayrıca kredi puanın düşer. Üç ay devam ederse kredinin hepsini tahsil etmek isterler. Taksit ne kadar ?
3. Ay kredinin hepsini tahsil etme hakları var dostum. Hangi banka olduğu ve kredi tutarinin da önemi var tabiBen 3 ay ödemedim sadece borcun kağıdı gelmişti ondan sonra kapadım hepsini sorun olmadı
İşbankasi hocam kredi kartı borcuydu ama kredi değil3. Ay kredinin hepsini tahsil etme hakları var dostum. Hangi banka olduğu ve kredi tutarinin da önemi var tabi
Kredi başka üstadım. Bankalar 3 ay sadece arayıp darliyorlar ama üçüncü ay taksidi yaklaşırken direk hukuk birimi arıyor ve kredinin tamamının tahsil edileceği bilgisini veriyorlar daha sonra da bu yönde hareket ediyorlar. Umarım sıkıntılar çözülürİşbankasi hocam kredi kartı borcuydu ama kredi değil
Allah düşürmesin kimseyi anladım dost eyvallahKredi başka üstadım. Bankalar 3 ay sadece arayıp darliyorlar ama üçüncü ay taksidi yaklaşırken direk hukuk birimi arıyor ve kredinin tamamının tahsil edileceği bilgisini veriyorlar daha sonra da bu yönde hareket ediyorlar. Umarım sıkıntılar çözülür
4800 son iki kaldıBir ay odemezsen sorun olmaz ama sürekli arayıp rahatsız ederler ayrıca kredi puanın düşer. Üç ay devam ederse kredinin hepsini tahsil etmek isterler. Taksit ne kadar ?
Bişey değilmiş ya4800 son iki kaldı
Kısmen ödeyebilirsn öde. Geri kalanı da eline geçtikçe ödersin. Ama imkanın varsa notunu bozma4800 son iki kaldı
4 aya kadar limitin var , ama hep faiz gelir üstüne 500 lira kadar 1 aya kağıt falan göndermezler4800 son iki kaldı