Bilgilendirme Foruma giriş veya şifre ile ilgili sorun yaşayanlar [email protected] adresine sorunu anlatarak mail atabilirsiniz.

Muhabbet Kredi Hk.

Buseccim

Tanınmış üye
Aktif Üye
Ayrıcalıklı Üye
Yeni Üye
TC Onaylı
126
39
28
Arkadaşlar 4ay sorunsuz ödedim de bu ay çok sıkışığım kredimi bi ay geriden gelerek ödesem sorun olur mu? Eve kağıt falan gönderirler mi?

Brk0179

Ya Allah Bismillah ADANASPOR
Aktif Üye
Ayrıcalıklı Üye
TC Onaylı
3,154
1,696
113
Yok

SaldirayAbi

Tanınmış üye
Aktif Üye
Ayrıcalıklı Üye
Yeni Üye
TC Onaylı
10,744
3,415
113
1 ay için eve kagit gelmez.

Herbokolog

Ücreti Mukabilinde okunur üflenir. Muska Yapilir
Aktif Üye
Ayrıcalıklı Üye
TC Onaylı
3,571
1,672
113
Arkadaşlar 4ay sorunsuz ödedim de bu ay çok sıkışığım kredimi bi ay geriden gelerek ödesem sorun olur mu? Eve kağıt falan gönderirler mi?
Bir ay odemezsen sorun olmaz ama sürekli arayıp rahatsız ederler ayrıca kredi puanın düşer. Üç ay devam ederse kredinin hepsini tahsil etmek isterler. Taksit ne kadar ?

Brk0179

Aktif Üye
Ayrıcalıklı Üye
TC Onaylı
3,154
1,696
113
Bir ay odemezsen sorun olmaz ama sürekli arayıp rahatsız ederler ayrıca kredi puanın düşer. Üç ay devam ederse kredinin hepsini tahsil etmek isterler. Taksit ne kadar ?
Ben 3 ay ödemedim sadece borcun kağıdı gelmişti ondan sonra kapadım hepsini sorun olmadı

Herbokolog

Aktif Üye
Ayrıcalıklı Üye
TC Onaylı
3,571
1,672
113
Ben 3 ay ödemedim sadece borcun kağıdı gelmişti ondan sonra kapadım hepsini sorun olmadı
3. Ay kredinin hepsini tahsil etme hakları var dostum. Hangi banka olduğu ve kredi tutarinin da önemi var tabi

iceman0606

Umutsuz menfaatler için kumar oynanan günler...
Aktif Üye
Ayrıcalıklı Üye
TC Onaylı
5,295
2,511
113
Hangi banka? iş bankasıysa gönderiyor. Uyarı maksadıyla. 3 ay ödemezsen icraya veriyor avukata

Herbokolog

Aktif Üye
Ayrıcalıklı Üye
TC Onaylı
3,571
1,672
113
İşbankasi hocam kredi kartı borcuydu ama kredi değil
Kredi başka üstadım. Bankalar 3 ay sadece arayıp darliyorlar ama üçüncü ay taksidi yaklaşırken direk hukuk birimi arıyor ve kredinin tamamının tahsil edileceği bilgisini veriyorlar daha sonra da bu yönde hareket ediyorlar. Umarım sıkıntılar çözülür

iceman0606

Umutsuz menfaatler için kumar oynanan günler...
Aktif Üye
Ayrıcalıklı Üye
TC Onaylı
5,295
2,511
113
İş bankası valla gönderiyor leblebi gibi kağıtları bir de gönderim masrafı kesiyor. Ha diğer bankalar gönderdi mi göndermedi hiç

Brk0179

Aktif Üye
Ayrıcalıklı Üye
TC Onaylı
3,154
1,696
113
Kredi başka üstadım. Bankalar 3 ay sadece arayıp darliyorlar ama üçüncü ay taksidi yaklaşırken direk hukuk birimi arıyor ve kredinin tamamının tahsil edileceği bilgisini veriyorlar daha sonra da bu yönde hareket ediyorlar. Umarım sıkıntılar çözülür
Allah düşürmesin kimseyi anladım dost eyvallah

mehmetinho

Tanınmış üye
Aktif Üye
Ayrıcalıklı Üye
TC Onaylı
14,360
7,850
113
2 postaya ödenecek para,keske herkesin bu kadar az borcu olsa

dalgur

Tanınmış üye