Nkolay vermezse kimse vermezHocam Akbank 5k artı para borcum var bana hangi banka kredi verir veya nerden alabilirim
İş Bankası vermedi ziraat falan yok zaten yardımcı olursanız zevinirim
Hocam vermiyor o hicNkolay vermezse kimse vermez
Nerden ogrenebilirim ve nasıl yükseltebilir.Puanın kaç bende uğraşıyorum 750 lerde benimkisi kimse vermiyor 1200 puan olması gerekiyormuş bankalar öyle dedi bana
Ben halkbank ve garanti bankasina gittim puanını sordum ikiside söyledi telefondan söylemiyorlar haberin olsun şubeden soyluyorlarNerden ogrenebilirim ve nasıl yükseltebilir.
Hocam peki böyle oluyormu mesela artı para şuan -5k 500 yatırıp gene yersem oluyormu oyle ödeme?Kartlarını,ek hesabını ve kredilerini 3 ay düzenli ödersen kredi çıkar hocam ama düzenli ödeme yapman lazım
Sen asgari tutarını öğren ne kadar diye eğer odeyebilirsen en azından asgari tutarını öde ki kredi puanın zarar görmesinHocam peki böyle oluyormu mesela artı para şuan -5k 500 yatırıp gene yersem oluyormu oyle ödeme?
Sana özelden yazdığım taktiği yapabilirsin bence Hepsiburadaya üye ol oradan limit veriyor sonra istediğin telefonu falan alıp paraya çevirebilirsin yine sen bilirsin sadece fikir veriyorumHocam peki böyle oluyormu mesela artı para şuan -5k 500 yatırıp gene yersem oluyormu oyle ödeme?
Hocam peki böyle oluyormu mesela artı parReis bende yapmak istiyorum kayıt oldum nerden ogrenecem limiti pekiSana özelden yazdığım taktiği yapabilirsin bence Hepsiburadaya üye ol oradan limit veriyor sonra istediğin telefonu falan alıp paraya çevirebilirsin yine sen bilirsin sadece fikir veriyorum
Hocam Akbank 5k artı para borcum var bana hangi banka kredi verir veya nerden alabilirim
İş Bankası vermedi ziraat falan yok zaten yardımcı olursanız zevinirim
Kardeşim teminatlı kredi kartı al düzenli bir şekilde öde otomatik ödeme talimatı felan ver eğer ki kredi danışmanlık istersen ücretli 1 ayda puanın yukseltiyorlsrNerden ogrenebilirim ve nasıl yükseltebilir.
5000 TL nin %10 nu yani 500 TL + faiz isterler. 800 tl gibi bir meblağ 31'inde ekstren kesildikten sonra yatırırsan sorun olmazHocam peki böyle oluyormu mesela artı para şuan -5k 500 yatırıp gene yersem oluyormu oyle ödeme?
Hepsipay var üye ol 1 tlye premiuma geç 5 6 bin kredi veriyor telefon alıp satArkadaşlar varmi bildiğiniz para yada alışveriş için kullanabileceğimiz limit veren uygulamalar bankalar kuruş vermiyor kredim uygulaması gibi vs
Bana vermiyor namussuzlar bu hepsipay da nfc olayı var sanırım onuda ben beceremiyorumBirde Denizbank mobil müşterisi olup kredi kartı falan alabilirsin çevremde kim varsa aldı denizden issizide calisanida
Onu yapınca minimum 5 bin falan limit veriyor kral biraz pesinatin olması gerekiyor bazı ürünleri alabiomek için en az zararla alacağın üründe telefon alıp satmak olur bozanlarda var bende yapıyorum arada ama yarıya yarıya zarar ediyorsun ondan belli miktar nakitin varsa yapabilirsen hepsipay telefon al satBana vermiyor namussuzlar bu hepsipay da nfc olayı var sanırım onuda ben beceremiyorum