- 27,742
- 22,966
- 113
20-20 mat jojo yatır çekLimit 90 k kullandirmadan cektirmez dost
20-20 mat jojo yatır çekLimit 90 k kullandirmadan cektirmez dost
Yardımcısı olmaya çalışıuptız amk napıyosan yapBiraz müsade edermisin
Kanka orada öyle birşey var ya sanki ben bir kere direk çekimi denedim başarılı dedi ama kredi kartı değildi normal fix tiLimit 90 k kullandirmadan cektirmez dost
Sen hepsini kullancaksin galiba dost altın alırsın ama zarar yazar tanıdığın işletme vs olsaydı market gibi yada başka birşey anlasirdin 3-5 atardin komisyonLimit 90 k kullandirmadan cektirmez dost
Ay dikeyim pasani senin beyinsiz herifGrandpaşa çekim
Mirac16
Kartın 3.1 dost bu nakit lazım olduğu için o parayı siteye atmam atarsam oynarım awv😃Sen hepsini kullancaksin galiba dost altın alırsın ama zarar yazar tanıdığın işletme vs olsaydı market gibi yada başka birşey anlasirdin 3-5 atardin komisyon
Benim arkadaş var %5 e bozuyor nakit atıyorMalum nakit avanslar kapali kredi kartındaki parayı nereye yatirabiliriz
Papara hariç
O nasıl kart mk 😂 benim Max 70 kKartın 3.1 dost bu nakit lazım olduğu için o parayı siteye atmam atarsam oynarım awv😃
1 mesaj çok anlamliiii NovaskyBenim arkadaş var %5 e bozuyor nakit atıyor
Nova-Bozum beklerimBenim arkadaş var %5 e bozuyor nakit atıyor
Bende %5 e bozdum telegramda birine ama adini unuttm sildim mezajlari 😀Benim arkadaş var %5 e bozuyor nakit atıyor
Bugünler için beklemiş gibisin 🤣Benim arkadaş var %5 e bozuyor nakit atıyor
Ayın 4 de limit yukselicek daha dost birgün patlaticam zaten şöyle ele avuca gelsin 😃😃 şaka sakaO nasıl kart mk 😂 benim Max 70 k