- 7,831
- 2,962
- 113
Kredi kartından ben çok çektim Allah bir daha çektirmesin hep faizle borç ödedik
20 bine tofaş araba alamiyon🤣Hocam bence iddaa oynama git arabanı al
Oynamasın diye söyledim hocam biliyorum20 bine tofaş araba alamiyon🤣
Eski Enver olsaydım şuan kartta kesin net 15 bin borç vardı İddaa'ya gitmişti eski Enver değilim çok şükür iyi değerlendireceğimaga adam zaten kafaya koymus kimse kimsenin aklıyla hareket etmez zaten merak etme ha bi de diyelim ki 2 ye katladı olamaz mı
Zaten öyle yapacam iddaa bataklıkHocam bence iddaa oynama git arabanı al
İnşallah kardeşimEski Enver olsaydım şuan kartta kesin net 15 bin borç vardı İddaa'ya gitmişti eski Enver değilim çok şükür iyi değerlendireceğim
Hocam emin ol eski Enver değilim eski Enver olsaydım şuan batmıştım benim niyetim şu limiti banka vermişken bunu iyi değerlendirip birşey almak onuda yavaş yavaş ödemek en azından birşey sahibi olmak yoksa iddaa bataklık biliyorumHocam lütfen kendi ve ailenizin iyiliği için bankayı arayın limitini 3000 düşürün. Ya da iptal edin. Kredi kartı borcu, finansal sicil sıkıntısı yaşamınızın her yerinde önünüze çıkar. Kendi adınıza hiç bir gayrimenkul araç alamazsınız. Maaşınızda kesinti olur vs vs o yüzden kendiniz için kredi kartından uzak durun
Var kardeşim ama temiz denk gelirse20 bine tofaş araba alamiyon🤣
44 bine bi araba var benım arkdas satıyor adını unuttum ögreneyim de 40 a kadar düşer o bayan arabası uyar mıVar kardeşim ama temiz denk gelirse
Ama limit 2344 bine bi araba var benım arkdas satıyor adını unuttum ögreneyim de 40 a kadar düşer o bayan arabası uyar mı
Tabiki haklısınız asla kumara bulaşmam olursa araba alır öderim olursa altın alır değerlendiririm ama kumara bulaşmam kesinlikle haklısınız yinede teşekkürler tavsiye içinKardeşim o 25 bin tl sana 20 bin tl eline geçecek sonra 30-35 bine faizi ws gelecek sonra onu bankaya ödeyemeyeceksin olacak sana en az 70-80 bin tl olacak ben sana söyleyeyim ömrünü bitirirsin bırak bu sacma kart mumsrını nakitin varsa oyna yoksa uzak dur ailenden sewdiklerinden olursun aman uzak dur boşwer
Gereken her şey söylenmiş en iyisi altın alıp sonra onu bozmak nakite çevirmek aylık ödemelerinde düşünmen lazım tabi bir anda geldi o kadar para bedava da sanmamak lazım
Papara daha insafliymisYüzde 4.5 alıyor adam ama