Bilgilendirme Foruma giriş veya şifre ile ilgili sorun yaşayanlar [email protected] adresine sorunu anlatarak mail atabilirsiniz.

Muhabbet Kredi - Kredi Kartı Hk.

uukala7

Tanınmış üye
Aktif Üye
Ayrıcalıklı Üye
Yeni Üye
TC Onaylı
611
210
43
Selamun aleykum arkadaslar borcum var sahisa ve vermem gerekiyor 40 bin kredi kredi karti vs basvuru yaptigimda hic bir sekilde onaylanmiyor kredi borcum yok hacizlik durumum yok hic bir bankaya borcum yok ve ustelik maas aldigim bankadan 2 yildir aliyorum fakat ordan da vermiyor hadi uygulamasindan basvurdum ordan da red yani anlamadim basina boyle bir sey gelmis olan var mi yada ne tur yol izlemem gerekiyor yardimci olabilirmisiniz ..

Cubiter

Tanınmış üye
Aktif Üye
Ayrıcalıklı Üye
Yeni Üye
TC Onaylı
18,083
10,035
113
Selamun aleykum arkadaslar borcum var sahisa ve vermem gerekiyor 40 bin kredi kredi karti vs basvuru yaptigimda hic bir sekilde onaylanmiyor kredi borcum yok hacizlik durumum yok hic bir bankaya borcum yok ve ustelik maas aldigim bankadan 2 yildir aliyorum fakat ordan da vermiyor hadi uygulamasindan basvurdum ordan da red yani anlamadim basina boyle bir sey gelmis olan var mi yada ne tur yol izlemem gerekiyor yardimci olabilirmisiniz ..
Su donemde cogu kisiye vermiyorlar

eyesofshadow

Tanınmış üye
Aktif Üye
Ayrıcalıklı Üye
TC Onaylı
4,574
1,805
113
Aleyküm selam Arkadaşınsa taksit taksit ödemeyi teklif et... En parayı dene onlar verir belki ama 40k vermeyebilir

eyalet32

Tanınmış üye
Aktif Üye
Ayrıcalıklı Üye
Yeni Üye
TC Onaylı
4,985
1,521
113
Daha önce hiç kartın kapandı mı veya kredi kartın var mıydı ?

uukala7

Tanınmış üye
Aktif Üye
Ayrıcalıklı Üye
Yeni Üye
TC Onaylı
611
210
43
Su donemde cogu kisiye vermiyorlar
Kanka bankaya soruyorum diyor herseye bakiyoruz vs borc yok vs suan cok skstm 40 bin lazm anlamadm faturam var 600-800 bandinda acaba hat uzerine telefon alabilirmiyim 40 k lik cikar mi oda var

BlackJED

Tanınmış üye
Aktif Üye
Ayrıcalıklı Üye
TC Onaylı
1,267
569
113
Ayni durum bendede var sgkli calisiyorum hic bir banka vermiyor kredi

Safa1907

Tanınmış üye
Aktif Üye
Ayrıcalıklı Üye
Yeni Üye
171
231
43
Asil bakman gereken yere bakmamissin Nays var kanka onu dene bide. Ama sunu soylim şahisa borclu olmak bankaya borclu olmaktan iyidir. 350k borcum var 3 bankaya belki 6 aydir yatamiyorm duzgun her dk moralimi bozuyor psikoloji falan kalmadi

uukala7

Tanınmış üye
Aktif Üye
Ayrıcalıklı Üye
Yeni Üye
TC Onaylı
611
210
43
Asil bakman gereken yere bakmamissin Nays var kanka onu dene bide. Ama sunu soylim şahisa borclu olmak bankaya borclu olmaktan iyidir. 350k borcum var 3 bankaya belki 6 aydir yatamiyorm duzgun her dk moralimi bozuyor psikoloji falan kalmadi
Kanka 40 bin hemen vermem gerekiyor p.tesj gunune kadar vermesem cok buyuk ayip etmis olurum maas zamanina cok var patrondan istedm yardmci olmadi cakal

NFK19

Tanınmış üye
Aktif Üye
Ayrıcalıklı Üye
Yeni Üye
TC Onaylı
1,133
719
113
Aktifbnki dene orası vermezse hiçbiri vermez zaten

Der Leanderturm

Tanınmış üye
Aktif Üye
Ayrıcalıklı Üye
TC Onaylı
1,229
580
113
Kanka ben oderm 3-4 bin arasi rahat oderm
Hadi artık hiç kimseye vermiyor çalıştığın bankaya git maaş müşterisi olduğun onlar senden maaş bordrosu isteyecek bu yöntemle çekebilirsin devamlı başvurup durma kredi ve kredi kartına puanın düşüyor ve ne kadar çok red alırsan başvurup o kadar red vermeye devam ediyor banka