- 11,299
- 10,927
- 113
Ulan iyi paraymis dalak vs ne varsa vereyimGüncel kurdan 20bin dolara böbrek arayan tanıdığım var düşünürsen
Ulan iyi paraymis dalak vs ne varsa vereyimGüncel kurdan 20bin dolara böbrek arayan tanıdığım var düşünürsen
Kokoreçlik bağırsak var alır mı acabaGüncel kurdan 20bin dolara böbrek arayan tanıdığım var düşünürsen
Gökhan sigara içiyorsun bogrek ciğer olmaz kalp ❤ lazimAktif tefeci aranıyor izmir ve cevresi böbrek falan veririm
Ölü evine kokoreçmi söylenir kardo beni boklami anacaksinizKokoreçlik bağırsak var alır mı acaba
İmam bey 2 tane yediÖlü evine kokoreçmi söylenir kardo beni boklami anacaksiniz
Süt kuzuysa olabilirKokoreçlik bağırsak var alır mı acaba
Çok acil dediğin olay akşam maçları mi ?Aldım reis onla ödeme yapcam şu anda aksam maçlarına oynamam lazım
kardeş kredi faizli olur zaten faizsiz kredi gördün mü sen. banka kredi puanına bakmayan banka mı olur ayrıca iş ciddi diyorsun ama dalga geçer gibi yazıyorsun sonra neden ciddiye almıyroalr diyorsun yazdıkların yüzünden olabilir mi awBeyler bu banka kredi puanına takılmadan yokmu kredi veren banka faizlide olur durum cok ciddi
Sorunları var bu arkadaşın goy goy olsun diye aciyorkardeş kredi faizli olur zaten faizsiz kredi gördün mü sen. banka kredi puanına bakmayan banka mı olur ayrıca iş ciddi diyorsun ama dalga geçer gibi yazıyorsun sonra neden ciddiye almıyroalr diyorsun yazdıkların yüzünden olabilir mi aw
Haklısın Hamit abiÇok acil dediğin olay akşam maçları mi ?
Yapma kardeşim borca girme yaziktir
Onun basini ayri neyse ban yemek istemiyom bu antilop yüzündenYa kaale almayın sunu yarın başım ağrıyor diye konu açar bu
Ulan 😂😂😂😂Sitelerde bu ödeme yöntemi olsa yatırım yapacak çok adam var forumda
Ekli dosyayı görüntüle 594852
Yok ya okadarda yapmazlarSitelerde bu ödeme yöntemi olsa yatırım yapacak çok adam var forumda
Ekli dosyayı görüntüle 594852
Selcuksports kral değişmezAksam maçı nerden izlicez ya güzel bir link yokmu