- 314
- 83
- 28
kara listede değilsen veriyorlar ya garanti önüne gelene kredi veriyor
Garanti ide daha önce karalistedeydim şimdi kredi kartını kullanıyorum ama mobilden kredi onayı vermiyorlarkara listede değilsen veriyorlar ya garanti önüne gelene kredi veriyor
Sürekli kredi başvurusu kredi puanını düşürür ayrıca Finansbank,ingbank,aktifbank bu 3 ü dışında zor kredi alırsın diğer bankalardan dostum . ak,garanti,ziraat,yapıkredi,iş,vakıf bunlar vermez temiz sicil istiyorlar .Garanti ide daha önce karalistedeydim şimdi kredi kartını kullanıyorum ama mobilden kredi onayı vermiyorlar
Şubeye git garanitye maaş müşterisin zaten motor alacağını şöyle ozaman verirler üzerine kayıtlı araç olacağı içinGaranti ide daha önce karalistedeydim şimdi kredi kartını kullanıyorum ama mobilden kredi onayı vermiyorlar
online hesap açma işlemi bile ancak görüntülü görüşme ile yapılabiliyor .Arkadaşlar bende bi soru sormak istiyorum arkadaşın müsaadesi ile konum aşağı yukarı aynı konu açmak istemedim .
Arkadaşlar ben çalışmıyorum babamın kredi kartı bende kontrolü de bana bıraktı bende mallık yapıp ziraaten 10 8 ve 5 k olmak üzere 3 kredi kullandım dijital kredi bunlar bunları bayağı ödedim ama bitmedi kartta da 15 k civarı borcum var sormak istediğim diğer bankalardan kredi kullanıp ziraati tamamen kapatıp diğer bankaya tek ödeme yapmak istiyorum babamın 5500 maaşı var ama başka bankada kredi kartı yok hesabı yok nasıl yapmam gerekiyor kredi alabilmek için birde alabilir miyim şubeye gitmeden babama başka bankadan hesap açtırabilirim ama bana kredinin dijital yolla verilebilmesi lazım
olmaz olsa da 3 kredisi açık bi müşteriye 15K dijitalden vermez ing bank hesabı açtır babana mobilden dene ancak dijital bankacılık ile zor o iş !Arkadaşlar bende bi soru sormak istiyorum arkadaşın müsaadesi ile konum aşağı yukarı aynı konu açmak istemedim .
Arkadaşlar ben çalışmıyorum babamın kredi kartı bende kontrolü de bana bıraktı bende mallık yapıp ziraaten 10 8 ve 5 k olmak üzere 3 kredi kullandım dijital kredi bunlar bunları bayağı ödedim ama bitmedi kartta da 15 k civarı borcum var sormak istediğim diğer bankalardan kredi kullanıp ziraati tamamen kapatıp diğer bankaya tek ödeme yapmak istiyorum babamın 5500 maaşı var ama başka bankada kredi kartı yok hesabı yok nasıl yapmam gerekiyor kredi alabilmek için birde alabilir miyim şubeye gitmeden babama başka bankadan hesap açtırabilirim ama bana kredinin dijital yolla verilebilmesi lazım
Kardeşim aynı olayı ben yaşadım çıkmıyordu bankaya gitmen lazım maaaş müşterisi olduğun bankaya git orda insiyatifleri var onların onlar temizliyor onu ben garanti şerefsizin den aynı olayı yaşadım Akbank’a gittim 30 bin kredi çıktı ama telden başvurduğumda hep reddediliyordu şubeye bi git temsilci ile güzel bi görüşme yap maaş müşterisi olduğunu belirt yardımcı olucaklardırMerhaba arkadaşlar, 3-5 sene önce garanti bankasından kredi kartını patlattım icraaya düştüm sonrasında ödedim, şimdi garanti bankası maaş müşterisiyim kredi kartını kullanıyorum ama hiçbir banka ihtiyaç kredisi başvurumu olumlu yanıt vermiyor, sizin bildiğiniz en kolay kredi veren bankalar nelerdir var mıdır bu şekilde
N kolay krediyi bi dene arkadaşın aşırı düşüktü bi ara ufak da olsa bir kredi çıkmıştı.Merhaba arkadaşlar, 3-5 sene önce garanti bankasından kredi kartını patlattım icraaya düştüm sonrasında ödedim, şimdi garanti bankası maaş müşterisiyim kredi kartını kullanıyorum ama hiçbir banka ihtiyaç kredisi başvurumu olumlu yanıt vermiyor, sizin bildiğiniz en kolay kredi veren bankalar nelerdir var mıdır bu şekilde
VbetKredi kartıyla yatırım yapabileceğim bir site var mı dostlar?
Arkadaşlar bende bi soru sormak istiyorum arkadaşın müsaadesi ile konum aşağı yukarı aynı konu açmak istemedim .