- 1,304
- 875
- 113
SS almadım da 5 bin yıllık konuyu hortlattığında hakaret etmiştin sonra silinmiş mesaj neyse sorun yok bana bulaşmazsan sorun yokhakaret etmek başka irdelemek,atıfta bulunmak,iğnelemek başka küfür anlamında söyledim 😅
SS almadım da 5 bin yıllık konuyu hortlattığında hakaret etmiştin sonra silinmiş mesaj neyse sorun yok bana bulaşmazsan sorun yokhakaret etmek başka irdelemek,atıfta bulunmak,iğnelemek başka küfür anlamında söyledim 😅
ben içemem kendime söz verdim 4 seneyi aşkındır içmiyorum ortamına dahi giremiyorum hfhf ama sana rakı sözüm olsun durumları toplayıncaCanımsın ne zaman boğma rakı açıyoruz onu söyle ? Sen içeri girmeden yapalım 😅 😅
Tamam seninle şalgam yaparızben içemem kendime söz verdim 4 seneyi aşkındır içmiyorum ortamına dahi giremiyorum hfhf ama sana rakı sözüm olsun durumları toplayınca
yok küfür falan etmedim birisi hatta sen küfür etmişsin diye yazmıştı bende ona dayanarak söyledim o konu senin erişebildiğim ilk konundu dhhdSS almadım da 5 bin yıllık konuyu hortlattığında hakaret etmiştin sonra silinmiş mesaj neyse sorun yok bana bulaşmazsan sorun yok
Nasıl çevirdin kral anlat beHadi veresiye falan veriyor nakite çevirmek biraz mesakatli ben cevirdiydim bi deneyin 2 ile 50 k arasi
Hocam 10 yıl öncesinden başlayarak bu güne gelene kadar ki süre için söylüyorum zaten bundan sonra o tren kaçtı tabii kiçevremde çalışıp ev,araba alanı veya gelecek planı yapanı daha ben görmedim maaşla çalışarak sadece yaşanır elbette bir tık konforlu yaşanır ama kendi işin olmayınca hep yerinde sayarsın
Yasak bilader o topa girmemNasıl çevirdin kral anlat be
Annesi Pis kadın evlatları veresiye bile vermiyor herkes bana düşman olmuş gibi hissediyorumHadi veresiye falan veriyor nakite çevirmek biraz mesakatli ben cevirdiydim bi deneyin 2 ile 50 k arasi
Hadi veresiye limit verse ben işini görürdüm de cezaliyim sjjdkfAnnesi Pis kadın evlatları veresiye bile vermiyor herkes bana düşman olmuş gibi hissediyorum
ilk taksidini peşin ödenem lazım telefonu alabilmek içinHepsipay limiti 50.000 bin verdi premimum geçince telefon almam için kart tanimlayinca para olmasımi lazım bilen arkadaşlar yardımcı olursanız sevinirim
kredi puanın hesaplanmıyor benimde durum aynı gidiyorsun bankaya ön ödemeli kredi kartı alıyorsun parasını peşin verip düzenli kullanıyorsun 3-6 ay arasında puanın oluşuyorİcra vs yok. Hiçbiri vermiyor limit. Bir kez kredi kartı kullandım patlattım tabi onu kapattım ondan mı acaba . Milletin 30 tane icrası var limit çıkıyor şaka gibi valla
onu bende bilmiyorum bana limit çıkmıyor çünkü 😄kredim uygulamasından 4k limit var nerede kullanabilirim?
çoğu kişiye çıktı görüntülü görüşme 4-5 dk sürüyorhadide ön onay aldık da görüntülü mörüntülü uğraşsak verirler mi sonradan onaylanmadı muhabbeti var mı
güzel arkadaşım 4 sayfa okumana gerek yok konu başını okusa yeterli haricî biri tavsiye verirse konu başlığına sabitlerim ama bizde ki herkes işine yarayan kısmını alıp ekstra katkıda bulunmuyorUlan bir tane uygulama yazan olmuş diye 4 sayfa tam 4 sayfa okudum konu amacını asmis sohbetimizi gidin başka yerde yapın kardesim kahvehaneye dönmüş burasi