Bilgilendirme Foruma giriş veya şifre ile ilgili sorun yaşayanlar [email protected] adresine sorunu anlatarak mail atabilirsiniz.

Muhabbet Kripto Dolandırıcılığı Hakkında

memet34

***İsYaNKaR59***
Aktif Üye
Ayrıcalıklı Üye
Yeni Üye
715
287
63
Merhaba arkadaşlar bana bir mail gelmişti bundan bir hafta önce 1 btc kazandınız belirttiğimiz adresine doge coin olarak 10 bin TL yaptırmanız durumunda kripto hesabınıza yatırılacak diye ve yatırdım sonra yazdığım maillere cvp verilmedi 1 gün sonrada bu adrese ulaşilamadi diye cvp geldi mail adresi silinmiş bu gün gittim jandarmaya şikayetçi oldum elimde sadece silinen mailden gelen mesajlar vardi kanit olarak jandarma aldı mesajları bu silinen mail kime ait olduğu bulunabilirmi ve bulunduğunda param iade olurmu attığım kripto adres yurt dışı imiş sahibi bilinmiyor yazmıyor işlem geçmişinde ismi çıkmıyor Gmail turkiyenin değilmi silinse bile kime ait olduğu bulunamazmi girdiği tel ıd sinden falan

Son düzenleme:

Ezbeindarim

Tanınmış üye
Aktif Üye
Ayrıcalıklı Üye
Yeni Üye
TC Onaylı
390
178
43
Merhaba arkadaşlar bana bir mail gelmişti bundan bir hafta önce 1 btc kazandınız belirttiğimiz adresine doge coin olarak 10 bin TL yaptırmanız durumunda kripto hesabınıza yatırılacak diye ve yatırdım sonra yazdığım maillere cvp verilmedi 1 gün sonrada bu adrese jlaşilamadi diye cvp geldi mail adresi silinmiş bu gün gittim jandarmaya şikayetçi oldum elimde sadece silinen mailden gelen mesajlar vardi kanit olarak jandarma aldı mesajları bu silinen mail kime ait olduğu bulunabilirmi ve bulunduğunda param iade olurmu attığım kripto adres yurt dışı imiş sahibi bilinmiyor yazmıyor işlem geçmişinde ismi çıkmıyor
Kardeş sen bu yaşa kadar nasıl yasadin

memet34

***İsYaNKaR59***
Aktif Üye
Ayrıcalıklı Üye
Yeni Üye
715
287
63
Nedemek iyiki varsınız adam dolandirilms biyerde bakiyesi kalmamış boşluğuna gelmiş olabilir onun icin bu para önemli olabilir hayatı tassak yaşamaya mi geldiniz paylaşma amacı belli başkasının başına gelmesin
Anlamazlar kardeş zevkine burda paylaşım yapıyorum sanıyor başkasına yapılmasın diye amaç

memet34

***İsYaNKaR59***
Aktif Üye
Ayrıcalıklı Üye
Yeni Üye
715
287
63
Geçmiş olsun kardeşim hergun yeni yontemler çıkıyor insanların ihtiyaçtan boşluğuna geliyor
Sorma ya okadar zor durumdaydimki anlatamam onuda başkasından borç alıp yatirmistim :( bian gerçekten sıkışık dönemine denk geldi ve kaptırdım

brkgdr

Tanınmış üye
Aktif Üye
Ayrıcalıklı Üye
TC Onaylı
3,095
1,290
113
Dostum geçmiş olsun kaç yaşındasın bilmiyorum ama sence akıl işi mi yani şu 1 btc 620k civarı sana 620k vermek için senden 10k isteyecekler? Yani herkes dolandırılabilir insanlık halidir tabi de şunu yemek yani ne bileyim… Bu kadar saf olmamak lazım bu devirde

Dream00

👑 ғᴏʀᴜᴍ ʙᴀʜɪs ʏᴏ̈ɴᴇᴛɪᴍ ᴋᴜʀᴜʟᴜ ᴜ̈ʏᴇsɪ
Aktif Üye
Ayrıcalıklı Üye
Yeni Üye
TC Onaylı
469
239
43
Bedava peynir fare kapaninda herkese hayırlı işler

rollercoaster

Tanınmış üye
Aktif Üye
Ayrıcalıklı Üye
Yeni Üye
TC Onaylı
647
262
63
usta şuan 1 btc kaç para haberin var mı senin 10 bin ytırcan vercekler öyle mi harbi bu yaşa kadar nasıl yaşadın usta 10000e 500-1000 arası verseler tamam dicez de :D

memet34

***İsYaNKaR59***
Aktif Üye
Ayrıcalıklı Üye
Yeni Üye
715
287
63
Dostum geçmiş olsun kaç yaşındasın bilmiyorum ama sence akıl işi mi yani şu 1 btc 620k civarı sana 620k vermek için senden 10k isteyecekler? Yani herkes dolandırılabilir insanlık halidir tabi de şunu yemek yani ne bileyim… Bu kadar saf olmamak lazım bu devirde
Yaşım 38 kardeş yeni açılacak olan kripto borsasiyiz dendi 3 gün içinde açılacak açılınca şanslı 10 üyemize 1 btc dendi bende inandım:(

memet34

***İsYaNKaR59***
Aktif Üye
Ayrıcalıklı Üye
Yeni Üye
715
287
63
Silinmiş olsa bile Gmail adresinden bulunmazmi

pehlivan35

Tanınmış üye
Aktif Üye
Ayrıcalıklı Üye
Yeni Üye
TC Onaylı
14,936
5,123
113
İmkanı yok adamlar uyuşturucu ticaretini v.s bütün kara para aklama olaylarını bile kripto ile yapıyor geçmiş olsun

memet34

***İsYaNKaR59***
Aktif Üye
Ayrıcalıklı Üye
Yeni Üye
715
287
63
Dostum anonim tamamen kripto olayı imkansıza yakın hele yurt dışıysa hiç şans yok
Ya kriptodan bulunmasa bile bu kişi veya kişiler bana gmailden ulaştı ve yazdi sonuç olarak bu Gmail bir şahısa ayit vd hangi cihazda açılmış kapanmış veya silinmiş Gmail adresinden ulaşırlar diye düşünüyorum