Bilgilendirme Foruma giriş veya şifre ile ilgili sorun yaşayanlar [email protected] adresine sorunu anlatarak mail atabilirsiniz.

Muhabbet Kripto Dolandırıcılığı Hakkında

MaximLestienne

Tanınmış üye
Aktif Üye
Ayrıcalıklı Üye
TC Onaylı
9,555
7,222
113
kanka üzgünüm ama üstüne su iç. sana şöyle söyleyeyim. internet sitelerinde fake evleri düşük kiralardan gösterip acil ev arayanlara kapora göndertip dolandıran tipler belki de çeteler var. adamlar çift olarak ilan veriıyor. kirayı da bilerek düşük gösteriyorlar. ev kiraları uçuk olduğu için de insanlar acil ev aradığı için de atlıyor bi bakıma çaresizliğini kullanıyorlar. diyorlar işte eşimin şuraya tayini çıktı biz şuan başka şehirdeyiz evi 2 gün sonra verebiliriz ama çok arayan var kapora gönderene vericez. ee insanlar da bi umut gönderiyorlar. bu konuşma yaptıkları numaralar ve kapora gönderilen bizzat ibanlar olmasına rağmen yıllardır devam ediyor bu. düşün ki bu kadar basit ve elinin altında olan insanları bile yakalamıyor emniyet çünkü uğraşmıyor. aslında iban takibinden bile para transferleri takip edilerek bulunabilir ama bulunmuyor gir internete bak mağdur çok. neyse diyeceğim bu kadar basit bişeyle bile uğrasmayan adamlar yurtdışından atılmış maille hiç uğraşmaz. o yüzden umudunu kırmak da istemem ama çok zor kanka o paranın dönüşü. bu ara maile durmadan düşüyor bu tür kripto mailleri 100 dolar kazan şu kadar kazan falan hepsi hikaye tıklamayın linklere ki sen 1 btcden bahsedıyorsun kanka 10 k para yatırıma 1 btc kim verecek. keşke dalgınlığına gelmeseymiş. geçmiş olsun.

memet34

***İsYaNKaR59***
Aktif Üye
Ayrıcalıklı Üye
Yeni Üye
715
287
63
kanka üzgünüm ama üstüne su iç. sana şöyle söyleyeyim. internet sitelerinde fake evleri düşük kiralardan gösterip acil ev arayanlara kapora göndertip dolandıran tipler belki de çeteler var. adamlar çift olarak ilan veriıyor. kirayı da bilerek düşük gösteriyorlar. ev kiraları uçuk olduğu için de insanlar acil ev aradığı için de atlıyor bi bakıma çaresizliğini kullanıyorlar. diyorlar işte eşimin şuraya tayini çıktı biz şuan başka şehirdeyiz evi 2 gün sonra verebiliriz ama çok arayan var kapora gönderene vericez. ee insanlar da bi umut gönderiyorlar. bu konuşma yaptıkları numaralar ve kapora gönderilen bizzat ibanlar olmasına rağmen yıllardır devam ediyor bu. düşün ki bu kadar basit ve elinin altında olan insanları bile yakalamıyor emniyet çünkü uğraşmıyor. aslında iban takibinden bile para transferleri takip edilerek bulunabilir ama bulunmuyor gir internete bak mağdur çok. neyse diyeceğim bu kadar basit bişeyle bile uğrasmayan adamlar yurtdışından atılmış maille hiç uğraşmaz. o yüzden umudunu kırmak da istemem ama çok zor kanka o paranın dönüşü. bu ara maile durmadan düşüyor bu tür kripto mailleri 100 dolar kazan şu kadar kazan falan hepsi hikaye tıklamayın linklere ki sen 1 btcden bahsedıyorsun kanka 10 k para yatırıma 1 btc kim verecek. keşke dalgınlığına gelmeseymiş. geçmiş olsun.
Çok teşekkür ederim güzel açıklaman için

BJKrussz

Tek 🔫
Aktif Üye
Ayrıcalıklı Üye
TC Onaylı
7,730
3,519
113
Geçmiş olsun

memet34

***İsYaNKaR59***
Aktif Üye
Ayrıcalıklı Üye
Yeni Üye
715
287
63
Mesaj yazdığımda böyle bir uyarı geliyoScreenshot_20230611_011705_Gmail.jpg

Cerious

Tanınmış üye
Aktif Üye
Ayrıcalıklı Üye
TC Onaylı
2,071
812
113
Gmail olarak bulunabilir belki yazan kişi Gmail silinse bile
Hocam Gmail Türkiye'nin değil ABD nin bence üstüne fazla gitme giden 10k olsun Zara'nın neresinden dönersen kardır.

Sanal para ile yatigin işlem geri alınamaz sadece sahibi atabilir sana tekrar oda zor yani

Cerious

Tanınmış üye
Aktif Üye
Ayrıcalıklı Üye
TC Onaylı
2,071
812
113
Hocam Gmail Türkiye'nin değil ABD nin bence üstüne fazla gitme giden 10k olsun Zara'nın neresinden dönersen kardır.

Sanal para ile yatigin işlem geri alınamaz sadece sahibi atabilir sana tekrar oda zor yani
Unutmadan Geçmiş olsun hocam

memet34

***İsYaNKaR59***
Aktif Üye
Ayrıcalıklı Üye
Yeni Üye
715
287
63

Turkiyede buna bakan bir şube gibi veya bu gmailden sorumlu bir kurum yokmu yani jandarma şimdi gmailin sahibini bulmak için abd yemi yazı yazcak o cvp gelmesi 35 sene sürer kesin ben 80 yaşıma girdiğimde gelir cvp anca tek ümidim mail sahibi üzerinden bulunur diye idi oda gitti :(

brkgdr

Tanınmış üye
Aktif Üye
Ayrıcalıklı Üye
TC Onaylı
3,095
1,290
113

Zara’nın ? Bu nasıl bir yazım yanlışıdır aga böğürüyorum evde

uzman34

Tanınmış üye
Aktif Üye
Ayrıcalıklı Üye
Yeni Üye
937
308
63
Memo gerçek mi bu gerçekten gerçek se eğer ne kadar salo olduğunu mu test etmek için açtın konuyu 😡

Mafiaso

Tanınmış üye
Aktif Üye
Ayrıcalıklı Üye
Yeni Üye
TC Onaylı
2,696
2,274
113
Merhaba arkadaşlar bana bir mail gelmişti bundan bir hafta önce 1 btc kazandınız belirttiğimiz adresine doge coin olarak 10 bin TL yaptırmanız durumunda kripto hesabınıza yatırılacak diye ve yatırdım sonra yazdığım maillere cvp verilmedi 1 gün sonrada bu adrese ulaşilamadi diye cvp geldi mail adresi silinmiş bu gün gittim jandarmaya şikayetçi oldum elimde sadece silinen mailden gelen mesajlar vardi kanit olarak jandarma aldı mesajları bu silinen mail kime ait olduğu bulunabilirmi ve bulunduğunda param iade olurmu attığım kripto adres yurt dışı imiş sahibi bilinmiyor yazmıyor işlem geçmişinde ismi çıkmıyor Gmail turkiyenin değilmi silinse bile kime ait olduğu bulunamazmi girdiği tel ıd sinden falan
İstanbul da satılık köprü var dost ilgilenirsen dm at

Azadi6321

Why so...
Aktif Üye
Ayrıcalıklı Üye
TC Onaylı
8,139
3,373
113
Geçenlerde babada meail ustune bir msj geldi ingiltereden bir bayan kocam olmuş bende kanserim mirasını sana bırakacam demişti meailde 9.470000 starlin mis yane 20 milyona yakın paraymis neyse cevap verdim tabi İngilizce konuşuyoruz sonra başka bir meail atti avukatimin ona ulaşın o işlemleri başlatacak avukatla bir kaç gün meail üzeri msjlastik sonra bütün bilgilerimi istedi banka hesabimi swecit kodu falan gönderdim tamam gönderiyoruz para dedi sonra banka masrafı çıktı 567 starlin göndermeniz lazimki işleme koyalim mirası bende dedim bana göndereceğiniz paradan kesin sonra öyle olmaz dedi sonra dedim sen kendi cebinden öde elime para geçerse gönderirim sana bir daha cevap vermedi ben biliyordum dolandırıcı olduğunu ama çok profesyonelce bu işi yapiorlar çok akıllı olmadın mı yeme dusuyon o kadar profesörler bile tuzağa düştüğünü duydum geçmiş olsun giden para olsun tekrar yerine gelir özme canini

johnkramer

Tanınmış üye
Aktif Üye
Ayrıcalıklı Üye
Yeni Üye
269
432
63
Turkiyede buna bakan bir şube gibi veya bu gmailden sorumlu bir kurum yokmu yani jandarma şimdi gmailin sahibini bulmak için abd yemi yazı yazcak o cvp gelmesi 35 sene sürer kesin ben 80 yaşıma girdiğimde gelir cvp anca tek ümidim mail sahibi üzerinden bulunur diye idi oda gitti :(
Ben bakıyorum hocam gmail Türkiye temsilcisiyim ama önden 5 bin alırım. Dostum seni çok üzerler havalar sıcak zaten at dolaba bir su iyice soğusun sonra otur iç yapacağın tek şey bu.

Sisifos

tostlara selam
Aktif Üye
Ayrıcalıklı Üye
TC Onaylı
11,767
4,436
113
10bin tl dile kolay para yanliş kişilerde bunu anladim

Sisifos

tostlara selam
Aktif Üye
Ayrıcalıklı Üye
TC Onaylı
11,767
4,436
113
aq boyle bi kici kirik bi olaya bile 10bin atiyorsa zulada 1milyonu vardir rahat

eldendoviz

Tanınmış üye
Aktif Üye
Ayrıcalıklı Üye
Yeni Üye
TC Onaylı
1,322
640
113
Merhaba arkadaşlar bana bir mail gelmişti bundan bir hafta önce 1 btc kazandınız belirttiğimiz adresine doge coin olarak 10 bin TL yaptırmanız durumunda kripto hesabınıza yatırılacak diye ve yatırdım sonra yazdığım maillere cvp verilmedi 1 gün sonrada bu adrese ulaşilamadi diye cvp geldi mail adresi silinmiş bu gün gittim jandarmaya şikayetçi oldum elimde sadece silinen mailden gelen mesajlar vardi kanit olarak jandarma aldı mesajları bu silinen mail kime ait olduğu bulunabilirmi ve bulunduğunda param iade olurmu attığım kripto adres yurt dışı imiş sahibi bilinmiyor yazmıyor işlem geçmişinde ismi çıkmıyor Gmail turkiyenin değilmi silinse bile kime ait olduğu bulunamazmi girdiği tel ıd sinden falan
1btc kazandiniz detay icin dm yaziniz