Bilgilendirme Foruma giriş veya şifre ile ilgili sorun yaşayanlar [email protected] adresine sorunu anlatarak mail atabilirsiniz.

Kaybetti Krmbcklii / Gelirse Şans Parası

Kupon Miktarı
104
Kupon Oranı
4.185

Elli4

Tanınmış üye
Aktif Üye
Ayrıcalıklı Üye
TC Onaylı
10,345
5,541
113
Amin insallah reis gozumun önünde takir takir vefat ediyorlar buda moralimi bozuyor bi senwde karsimda 70 80 insan öldü :(
Allah tum dunyanin yardimcisi olsun. Herkes per perisan. Cok sukur tam maas aliyoruz yarim calisiyoruz ama lanet olsun. Bitsinde ben calismaya raziyim.

Furk67

Tanınmış üye
Aktif Üye
Ayrıcalıklı Üye
Yeni Üye
4,204
2,551
113
Allah tum dunyanin yardimcisi olsun. Herkes per perisan. Cok sukur tam maas aliyoruz yarim calisiyoruz ama lanet olsun. Bitsinde ben calismaya raziyim.
Valla öyle kendimi geçtim ailem yakalanmasin yeter valla aga ben oyle böyle atlatirim

Elli4

Tanınmış üye
Aktif Üye
Ayrıcalıklı Üye
TC Onaylı
10,345
5,541
113
Aga dikkat etsinler eldiven maske eksik olmasin mumkunse cok disari cikmasnlar
Aynen dikkat ediyoruz da. İlla market di v.s ydi bulasiyor. Koydeyoz ama karsi ve yan evdekiler karantina da. Biz kaldik arada :))

Furk67

Tanınmış üye
Aktif Üye
Ayrıcalıklı Üye
Yeni Üye
4,204
2,551
113
Aynen dikkat ediyoruz da. İlla market di v.s ydi bulasiyor. Koydeyoz ama karsi ve yan evdekiler karantina da. Biz kaldik arada :))
bizimkilerde ayni valla arada kaldilar annanem coronadan vefat etti sulalem corina bizim aileue girmedi daha şükür

Delgado

Tanınmış üye
Aktif Üye
Ayrıcalıklı Üye
TC Onaylı
5,379
2,570
113
Boca maçında 10 korner gelir kral rahatta kal

Furk67

Tanınmış üye
Aktif Üye