- 10,345
- 5,541
- 113
Gecmis olsun. Allah sifalar versin.bende corona oldum malesef karantinadayim psikolojim darmadgin uyku muyku yok gözümde
Gecmis olsun. Allah sifalar versin.bende corona oldum malesef karantinadayim psikolojim darmadgin uyku muyku yok gözümde
evet dost zonguldakliyimSen zonguldaklıydın dimi
Amin insallah reis gozumun önünde takir takir vefat ediyorlar buda moralimi bozuyor bi senwde karsimda 70 80 insan öldüGecmis olsun. Allah sifalar versin.
Allah tum dunyanin yardimcisi olsun. Herkes per perisan. Cok sukur tam maas aliyoruz yarim calisiyoruz ama lanet olsun. Bitsinde ben calismaya raziyim.Amin insallah reis gozumun önünde takir takir vefat ediyorlar buda moralimi bozuyor bi senwde karsimda 70 80 insan öldü
Valla öyle kendimi geçtim ailem yakalanmasin yeter valla aga ben oyle böyle atlatirimAllah tum dunyanin yardimcisi olsun. Herkes per perisan. Cok sukur tam maas aliyoruz yarim calisiyoruz ama lanet olsun. Bitsinde ben calismaya raziyim.
Aynen. Abim seker ve bobrek hastasi. Annem tansiyon hastasi. Onlara bulasirsa yandik.Valla öyle kendimi geçtim ailem yakalanmasin yeter valla aga ben oyle böyle atlatirim
Aga dikkat etsinler eldiven maske eksik olmasin mumkunse cok disari cikmasnlarAynen. Abim seker ve bobrek hastasi. Annem tansiyon hastasi. Onlara bulasirsa yandik.
Aynen dikkat ediyoruz da. İlla market di v.s ydi bulasiyor. Koydeyoz ama karsi ve yan evdekiler karantina da. Biz kaldik arada )Aga dikkat etsinler eldiven maske eksik olmasin mumkunse cok disari cikmasnlar
bizimkilerde ayni valla arada kaldilar annanem coronadan vefat etti sulalem corina bizim aileue girmedi daha şükürAynen dikkat ediyoruz da. İlla market di v.s ydi bulasiyor. Koydeyoz ama karsi ve yan evdekiler karantina da. Biz kaldik arada )
Allah rahmet eylesin. Siz de dikat edin. Neyse Allah sonumuzu hayir etsin.bizimkilerde ayni valla arada kaldilar annanem coronadan vefat etti sulalem corina bizim aileue girmedi daha şükür
Amin inşallah dostAllah rahmet eylesin. Siz de dikat edin. Neyse Allah sonumuzu hayir etsin.
Geçmiş olsun kardeşimevet dost zonguldakliyim
Allah razi olsun dost tesekkur ederimGeçmiş olsun kardeşim
Bol şanslarSite parayı öder mi, rekorbet?
ÖderSite parayı öder mi, rekorbet?