Bilgilendirme Foruma giriş veya şifre ile ilgili sorun yaşayanlar [email protected] adresine sorunu anlatarak mail atabilirsiniz.

Rolling Krmbcklii / Kasa 400 Hedef 1K

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

Umutks41

Ruh Hastası Ve Sinir Bozukluğu Olan Bir Kişi
Ayrıcalıklı Üye
TC Onaylı
47,002
51,213
113
Bu elemanın rollinglere katılmayın roll açıp 3 ay foruma girmiyor kazandıktan sonra

Umutks41

Ayrıcalıklı Üye
TC Onaylı
47,002
51,213
113
@Krmbcklii dostum konuya bir açıklık getirirsen sevinirim
Açıklık getiremez reis sende hatırlarsın 2 ay önce sabah 6 da konu açtı gelirse çekiliş diye forumda Bi tek erhanla ben vardık o kadar totem yapıp 1 saat maç takip ettik Bi tek erhanla ben beğendik konuyu adam kayıp 2 ay sonra geri geldi hatta sen adam yok diye konuyu normal tahmin konusuna çevirdin

Ayhanbalık danda 50 TL almış

ayhanbalik

Tanınmış üye
Aktif Üye
Ayrıcalıklı Üye
Yeni Üye
1,024
376
83
Açıklık getiremez reis sende hatırlarsın 2 ay önce sabah 6 da konu açtı gelirse çekiliş diye forumda Bi tek erhanla ben vardık o kadar totem yapıp 1 saat maç takip ettik Bi tek erhanla ben beğendik konuyu adam kayıp 2 ay sonra geri geldi hatta sen adam yok diye konuyu normal tahmin konusuna çevirdin

Ayhanbalık danda 50 TL almış
Aynen bende 50 TL aldı yalvar yakar sonra topuk. Bide rolling açıyor. Kasası 500 adamsa çekip öder geri @Shellac

Umutks41

Ayrıcalıklı Üye
TC Onaylı
47,002
51,213
113
Tamam adam kaçtı 2 ay sonra gelir daha

cecoman

Hayallerimi uçurtma yapmıştm onunda ipini kestiler
Aktif Üye
Ayrıcalıklı Üye
TC Onaylı
6,992
8,904
113
Amacı ney bunları yapmakta. Milleti kandirinca zevke mi geliyor acaba arkadas

Umutks41

Ayrıcalıklı Üye
TC Onaylı
47,002
51,213
113
Yasak biliyorum ama yalvar yakar oldu dayanamadim.yeminler etti 10 sn de kayboldu
Tanımadığınız samimi olmadığınız kimseyle para alışverişine girmeyin dostum forumda zaten yasak ama samimi olduğun kişiyle özelden yaparsan başın ağrımaz en azından sen yine iyi niyetinden kaybetmişsin millet iyi niyetli diye B köpekler yüz buluyor zaten

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...