- 1,024
- 376
- 83
Borcunu vercen mi ?kasa 400 hedef 1000 beğenenler arasından 3 kişiye 25 tl papara
Borcunu vercen mi ?kasa 400 hedef 1000 beğenenler arasından 3 kişiye 25 tl papara
50 TL'yi iade et ferdikasa 400 hedef 1000 beğenenler arasından 3 kişiye 25 tl papara
Benle erhana da 50 şer borcu var50 TL'yi iade et ferdi
2100542586
arkadaş gaflete düşmüş sal gitsin bu rollingi atmak zorunda bizimkini hadi yan yattı camura battı takmadı da boşver ya delik olmuş cehennem cukuru 50 tl yi mi arıcazBenle erhana da 50 şer borcu var
Açıklık getiremez reis sende hatırlarsın 2 ay önce sabah 6 da konu açtı gelirse çekiliş diye forumda Bi tek erhanla ben vardık o kadar totem yapıp 1 saat maç takip ettik Bi tek erhanla ben beğendik konuyu adam kayıp 2 ay sonra geri geldi hatta sen adam yok diye konuyu normal tahmin konusuna çevirdin@Krmbcklii dostum konuya bir açıklık getirirsen sevinirim
Aynen bende 50 TL aldı yalvar yakar sonra topuk. Bide rolling açıyor. Kasası 500 adamsa çekip öder geri @ShellacAçıklık getiremez reis sende hatırlarsın 2 ay önce sabah 6 da konu açtı gelirse çekiliş diye forumda Bi tek erhanla ben vardık o kadar totem yapıp 1 saat maç takip ettik Bi tek erhanla ben beğendik konuyu adam kayıp 2 ay sonra geri geldi hatta sen adam yok diye konuyu normal tahmin konusuna çevirdin
Ayhanbalık danda 50 TL almış
hadi bizim ki neysede senin mevzu farklı ama sana da patlar bu iş ulu ortaya döndü diye haklısın AyhanAynen bende 50 TL aldı yalvar yakar sonra topuk. Bide rolling açıyor. Kasası 500 adamsa çekip öder geri @Shellac
AynenAmacı ney bunları yapmakta. Milleti kandirinca zevke mi geliyor acaba arkadas
Yasak biliyorum ama yalvar yakar oldu dayanamadim.yeminler etti 10 sn de kaybolduhadi bizim ki neysede senin mevzu farklı ama sana da patlar bu iş ulu ortaya döndü diye haklısın Ayhan
Tanımadığınız samimi olmadığınız kimseyle para alışverişine girmeyin dostum forumda zaten yasak ama samimi olduğun kişiyle özelden yaparsan başın ağrımaz en azından sen yine iyi niyetinden kaybetmişsin millet iyi niyetli diye B köpekler yüz buluyor zatenYasak biliyorum ama yalvar yakar oldu dayanamadim.yeminler etti 10 sn de kayboldu