- 71,312
- 43,851
- 113
Aza kanaat ederim diyorsan özelden anlatayım he illa 5 k yapıcam cebime 5 k girsin diyorsan kolay gelsinYok zaten ben de spor diyorum kumara girmeden 2k net kâr yapılır o parayla
Aza kanaat ederim diyorsan özelden anlatayım he illa 5 k yapıcam cebime 5 k girsin diyorsan kolay gelsinYok zaten ben de spor diyorum kumara girmeden 2k net kâr yapılır o parayla
adam min max 5k diyor aza kanaat diyon awqAza kanaat ederim diyorsan özelden anlatayım he illa 5 k yapıcam cebime 5 k girsin diyorsan kolay gelsin
Kardeşim bi boş yapma ya bi bildiğimiz var ki konuşuyoruz 5 k yapmadan da kâr ettiririm ben diyorum . Awk falan konuşma bana arkadaşın yok senin karşındaadam min max 5k diyor aza kanaat diyon awq
5k yapmadan nasıl çekecek diyoruz bizde, zorun var gibiKardeşim bi boş yapma ya bi bildiğimiz var ki konuşuyoruz 5 k yapmadan da kâr ettiririm ben diyorum . Awk falan konuşma bana arkadaşın yok senin karşında
Bak diyorum ki oynadığı siteden çekmek zorunda değil oradan kaybedip başka şekilde kazanabilir oran match yapıp kayıp bonusu ya da yatırım bonusuyla boostlayıp karşıya attığı bakiyeyi5k yapmadan nasıl çekecek diyoruz bizde, zorun var gibi
kardeş bende diyorum ki adamın o parayı çekebilmesi için min max şartı var 5k dan aşağı veya yukarı çekemiyor, do you understand?Bak diyorum ki oynadığı siteden çekmek zorunda değil oradan kaybedip başka şekilde kazanabilir oran match yapıp kayıp bonusu ya da yatırım bonusuyla boostlayıp karşıya attığı bakiyeyi
2000 bastım 3000 yaptım tek maçım kaldı 1.50 lik ondan sonra umarım çekim yapabileceğimıste dedım bılıyordum cıty patlıcaktı bellıydı 2/2 aldık 13.00 orandan gıttık psg macına 0/1 den yattık barcada 1/0 ından yattık .d