Bilgilendirme Foruma giriş veya şifre ile ilgili sorun yaşayanlar [email protected] adresine sorunu anlatarak mail atabilirsiniz.

Muhabbet Kuduz Olur Muyum ?

Safa1907

Tanınmış üye
Aktif Üye
Ayrıcalıklı Üye
Yeni Üye
171
231
43
Beyler bu sacma konu icin soryy ama kafama takldi komsumun kedisi beni isirdi bildgin elimi yedi resmen. Asisi var dedide beni bi popo korkusu sardi. Kuduz muduz bisey olma ihtimali varmi gidim mi doktora bilen bi aydinlatsn rahat rahat bj oynim elim ayagim titriyor :)

JoeQuanqa

İte it gibi davranki it kendini bilsin.
Aktif Üye
Ayrıcalıklı Üye
TC Onaylı
32,008
15,766
113
Beyler bu sacma konu icin soryy ama kafama takldi komsumun kedisi beni isirdi bildgin elimi yedi resmen. Asisi var dedide beni bi popo korkusu sardi. Kuduz muduz bisey olma ihtimali varmi gidim mi doktora bilen bi aydinlatsn rahat rahat bj oynim elim ayagim titriyor :)
Hahahahahhahhah yarıldım ya ahahhaga

AnosValous

-
Aktif Üye
Ayrıcalıklı Üye
TC Onaylı
13,669
6,868
113
Daha önceden aşın varsa kedinin de aşısı varsa sorun olmaz dost ama içim rahat etsin diyorsan gene de bir acile git görün istersen

Emrah1313

Tanınmış üye
Aktif Üye
Ayrıcalıklı Üye
Yeni Üye
TC Onaylı
7,338
4,703
113
Kediler temiz canlılardır dostum kedilerin ağzında bakteri olmaz. Yine de tahlil yaptırmakta fayda var

heartloock

Tanınmış üye
Aktif Üye
Ayrıcalıklı Üye
Yeni Üye
TC Onaylı
983
479
63
Kanka mutlaka kuduz aşısı olmanı öneririm ne kadar aşısıda olsa tırnaklardan çizik bile olsa kana karıştığında çeşitle hastalıklara yol açabiliyor 4 ay önce aşılı bir köpek tarafından ısırıldım tam 4 adet kuduz aşısı oldum doktorlar aşılıda olsa öneriyor

umutozbek

Toplam Kazanç: 1.450.000 TL
Aktif Üye
Ayrıcalıklı Üye
Yeni Üye
TC Onaylı
1,487
944
113
kuduz olmayan hayvandan kuduz bulaşmaz
hayvanda kuduz belirtileri yoksa hayvan kuduz değil demektir
ama yinede önlem olarak aşı yaptırmak şart
çünkü kuduz belirtileri çıktığında tedavi edilmesi için çok geçtir direk nanay

JoeQuanqa

İte it gibi davranki it kendini bilsin.
Aktif Üye
Ayrıcalıklı Üye
TC Onaylı
32,008
15,766
113
Olum git ya hahababah. Evde kedi besleyen vardir illaki ondan sordm bilen eden varmi diye dalga gecme jdndndn
Bendede var dost adı jamiryo benide ısırdı ilk aldında o gün bugüdür kedice konışuyoruz cok iyi ısırması

Safa1907

Tanınmış üye
Aktif Üye
Ayrıcalıklı Üye
Yeni Üye
171
231
43
Kedide kuduz olmaz diyorlar. Milyonda bi diyorlar ama insan yinede korkuyor. Bitliste kuduzdan olen cocugun haberi geliyor gozumin onune Allah kimseye vermesin. Valla bende blyrm kediden bulasma ihtimali cok dusuk hele ev kedisiyse ama insan bi tereddut ediyor