Bilgilendirme Foruma giriş veya şifre ile ilgili sorun yaşayanlar [email protected] adresine sorunu anlatarak mail atabilirsiniz.

Muhabbet Kuduz Olur Muyum ?

ÇiçekAbbas

Tanınmış üye
Aktif Üye
Ayrıcalıklı Üye
TC Onaylı
1,729
728
113
Aşın yoksa git aşı ol sonra da sen onu ısır haddini bildir. Kediyse kediliğini bilsin ibiş.

halil889*

Tanınmış üye
Aktif Üye
Ayrıcalıklı Üye
TC Onaylı
5,791
1,629
113
aşını ol kuduz dalga geçilecek bir konu değil. kuduz olanlara bir baksınlar youtubeden bir daha alaya almazsınız

heartloock

Tanınmış üye
Aktif Üye
Ayrıcalıklı Üye
Yeni Üye
TC Onaylı
983
479
63
Ama köpekler ısırır dost bunu kedi ısırmış kim bilir kediye naptı kedide buna Mua tuia mış
Kanka ben acile gitmiştim gece 2 de kedi ısırığı ile gelen 2 kişi vardı kendi kedileriydi onda da yapıyorlardı önlem almakta zarar olmaz tanesi 20 tlydi 80 tlye ölümü göze alamam😀

JoeQuanqa

İte it gibi davranki it kendini bilsin.
Aktif Üye
Ayrıcalıklı Üye
TC Onaylı
32,008
15,766
113
Kanka ben acile gitmiştim gece 2 de kedi ısırığı ile gelen 2 kişi vardı kendi kedileriydi onda da yapıyorlardı önlem almakta zarar olmaz tanesi 20 tlydi 80 tlye ölümü göze alamam😀
yaşamakta ölmekte parayla

Safa1907

Tanınmış üye
Aktif Üye
Ayrıcalıklı Üye
Yeni Üye
171
231
43
Safa boşver dost hemen bi Bj oyna hemen kazann gel ben sana o kediyi satın alcam sizi ringe çıkarıcam 1vs1 de alırsın hıncını
Kanka dalga gecme harbi bilem birine benziyon doktora gitmeye gerek varmi sence ciddi soruyorm icin rahat degl. Ama kedi ev kedisi asisida var . Olma ihtimali yoktur dimi

Cutamaniac

Tanınmış üye
Aktif Üye
Ayrıcalıklı Üye
Yeni Üye
TC Onaylı
2,037
2,656
113
Beyler bu sacma konu icin soryy ama kafama takldi komsumun kedisi beni isirdi bildgin elimi yedi resmen. Asisi var dedide beni bi popo korkusu sardi. Kuduz muduz bisey olma ihtimali varmi gidim mi doktora bilen bi aydinlatsn rahat rahat bj oynim elim ayagim titriyor :)
Bişi olmaz bu zamana kadar en az 20 kedi beslemisimdir isirilmadik tirmiklanmadik bı skm kalmıştır kedi temiz hayvandır rahat ol

Djokovic

Tanınmış üye
Aktif Üye
Ayrıcalıklı Üye
TC Onaylı
7,061
3,152
113
git aşı yaptır dost risk alma, ama kedilerde kuduz oranı düşükmüş yani

JoeQuanqa

İte it gibi davranki it kendini bilsin.
Aktif Üye
Ayrıcalıklı Üye
TC Onaylı
32,008
15,766
113
Kanka dalga gecme harbi bilem birine benziyon doktora gitmeye gerek varmi sence ciddi soruyorm icin rahat degl. Ama kedi ev kedisi asisida var . Olma ihtimali yoktur dimi
dost şakası bi yana tabi ısırdıysa eğer kedinin aşıları tam sa skıntı olmaz he tam değilse sende daha önce hiç kuduz aşısı olmadıysan 5dk atla git hastaneye 2dk sürmez aklında takılı kalmaz.

FURY MAN

Tanınmış üye
Aktif Üye
Ayrıcalıklı Üye
Yeni Üye
TC Onaylı
1,088
572
113
Kediden kuduz bulaşmaz dostum kedide kuduz virüsü yoktur milyonda 1 falan

Safa1907

Tanınmış üye
Aktif Üye
Ayrıcalıklı Üye
Yeni Üye
171
231
43
tetanoz hastalığı felç gibi bir şey kas hastalığı nefes almayı bile engeller
Simdi bi veteriner tanidik buldm onu aradim. Kuduz ihtimali 0da 0dir. Kuduzdan korkma ama tetanoz ihtimali kucukte olsa var dedi. Benmde tetanos asisi var 5 yil once askeriyeden kalma oda 10 yil koruyormus .rahatladm biraz barw millete madara olduk😄😄😁

eyesofshadow

Tanınmış üye
Aktif Üye
Ayrıcalıklı Üye
TC Onaylı
4,574
1,805
113
Kardeşim hiç doktora giden bi insan değilim ama bu tip şeyler şakaya gelmez hemen bi acile git kuduz aşısı ol geçen haberlerde vardı kuduz şakaya gelmez tedbirini al hemen