- 378
- 229
- 43
Data kasmak için bilgi toplamak için birebir bence kimse üye olmasın bosada umitlenmeyin zaten ya ip çıkması der yada bahane uydurur
AynıKanka beni de kimse yiyemez ama adamlar haklı. Bonus talep kısmında seçilecek bir şey gözükmüyor bende de. Deneme bonusu olarak değil komple yok orası. Herhangi bir seçenek yok.
Bonusu nasıl aldın dostTek gole gelirse çekeriz bakalım
Cidden soruyormusunBonusu nasıl aldın dost
Uslubumu bozmayayim diyorum da senin gibilerden bir bok olmaz boş paylaşım yapıyorsun bak bakalım çalışıyor muULAN SIZDEN BIR BOK OLMAZ YA GERIZEKALIYA ANLATIR GIBI YAZDIM HALA O YOK BU YOK SU BOYLE BU BOYLE DİYORSUNUZ VE SIZ BURDAN PARA KAZANACAKSINIZ HE. SIZI COK YERLER BU BEYINLE BROLAR
Ben boş paylaşım yapmam da sen sanki çok boş konuşuyorsun bebeğimUslubumu bozmayayim diyorum da senin gibilerden bir bok olmaz boş paylaşım yapıyorsun bak bakalım çalışıyor mu
Beyler opera dan giriş yapın chrome da bende de gözükmedi, opera da gözüküyor.Alamadım ben. Seçenek kapalı
Ferdicim sende çıkmıyor demedik ki güzel kardeşim. Bizde çıkmadı, sorun yaşayanlar da opera dan denesin oluyor.Cromeden giriyorum çatır çatır çıkıyor bonus falan filan Ekli dosyayı görüntüle 639574
Üye olduğunu görmeyim duymayim sakın bu siteyeData kasmak için bilgi toplamak için birebir bence kimse üye olmasın bosada umitlenmeyin zaten ya ip çıkması der yada bahane uydurur
Operada olmuyo dostum. BoskoyFerdicim sende çıkmıyor demedik ki güzel kardeşim. Bizde çıkmadı, sorun yaşayanlar da opera dan denesin oluyor.
Beni yalancı durumuna düşürmeleri üzüyor geriyor sadece beceriksizlerinFerdicim sende çıkmıyor demedik ki güzel kardeşim. Bizde çıkmadı, sorun yaşayanlar da opera dan denesin oluyor.