Bilgilendirme Foruma giriş veya şifre ile ilgili sorun yaşayanlar [email protected] adresine sorunu anlatarak mail atabilirsiniz.

🕭 Kumar Bağımlılığı Nedir ? 🕭

ene2834

Tanınmış üye
Aktif Üye
Ayrıcalıklı Üye
Yeni Üye
TC Onaylı
2,488
1,124
113
16.17 yaşında falandım.o zaman
O yaşlarda daha Bir heyecanlı daha Bir zevkli oluyordu iddaa heyecanı hele birde kupon tutup bayiye verince o ses yokmu Tebrikler ikramiye kazandınız , o sesi duymak için aylarca bekledigimi bilirdim :)

SULLY

Summerhouse
Aktif Üye
Ayrıcalıklı Üye
TC Onaylı
27,487
22,741
113
O yaşlarda daha Bir heyecanlı daha Bir zevkli oluyordu iddaa heyecanı hele birde kupon tutup bayiye verince o ses yokmu Tebrikler ikramiye kazandınız , o sesi duymak için aylarca bekledigimi bilirdim :)
Bayiye malesef kendim gidemiyodum yaş tutmuyor diye :D bayinin kapısında başkasından rica ederdim hep kasadaki adama gözükmeden

SULLY

Summerhouse
Aktif Üye
Ayrıcalıklı Üye
TC Onaylı
27,487
22,741
113
acı gerçekler hiç de abatrymıuor her kumarbazın düşeceği durum bu:(
Tefeciye bulaşıp 8bine 20bin borç odemek zorunda kalmıştım 2 ayda mobil ödemeye bulaşıp tum operatörlere toplam 30k borçlandım avukatlık masrafları ile beraber durumun kötüydü baya 16.20 yaşları arasında son 3.4 yıldır şükür o günlerden uzağım

ene2834

Tanınmış üye
Aktif Üye
Ayrıcalıklı Üye
Yeni Üye
TC Onaylı
2,488
1,124
113
Hiç unutmam BJK Kadıköy'de FB yi 3-4 yendiği maçta skor oynamıştım kupon bedeli o Zaman minimum 1 TL idi bende gsliyim diye en yüksek orandan 1 e 100 veriyordu 3 -4 skorun ganyani 5 TL ile 5 misli yaptım 500 TL almıştım o Zaman güzel para , günlerce millet konuşuyordu iddaa bayii benim kuponun resmini büyütüp cama aşmıştı ,vay arkadaş adama bak nasıl bilmiş falan biz hangi takım Yener bilemiyoruz diye ,bende çaktırmadan kulak misafiri oluyordum , he derseniz sonra hiç skor oynayıp bildinmi nerdeee 😂😂 Tebrikler ikramiye kazandınız.

ene2834

Tanınmış üye
Aktif Üye
Ayrıcalıklı Üye
Yeni Üye
TC Onaylı
2,488
1,124
113
Bayiye malesef kendim gidemiyodum yaş tutmuyor diye :D bayinin kapısında başkasından rica ederdim hep kasadaki adama gözükmeden
Evet birde oyleler vardı abi kuponu yatirsa benim deyip rica ederlerdi Yok derdim abı vallahi babam gönderdi derdi bende tmm deyip yatırirdim çok tabi kupon onun biliom

Semihegir

Tanınmış üye
Aktif Üye
Ayrıcalıklı Üye
Yeni Üye
328
152
43
Hiç unutmam BJK Kadıköy'de FB yi 3-4 yendiği maçta skor oynamıştım kupon bedeli o Zaman minimum 1 TL idi bende gsliyim diye en yüksek orandan 1 e 100 veriyordu 3 -4 skorun ganyani 5 TL ile 5 misli yaptım 500 TL almıştım o Zaman güzel para , günlerce millet konuşuyordu iddaa bayii benim kuponun resmini büyütüp cama aşmıştı ,vay arkadaş adama bak nasıl bilmiş falan biz hangi takım Yener bilemiyoruz diye ,bende çaktırmadan kulak misafiri oluyordum , he derseniz sonra hiç skor oynayıp bildinmi nerdeee 😂😂 Tebrikler ikramiye kazandınız.
50.kuruştu o zaman iddaa

bymardinli

Kral benim
Aktif Üye
Ayrıcalıklı Üye
Yeni Üye
TC Onaylı
197
98
28
Kumar kötü bir bağımlılık tır

shews