Bilgilendirme Foruma giriş veya şifre ile ilgili sorun yaşayanlar [email protected] adresine sorunu anlatarak mail atabilirsiniz.

Muhabbet Kumar Hk.

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

Trabzonspor6167

Tanınmış üye
Aktif Üye
Ayrıcalıklı Üye
Yeni Üye
TC Onaylı
539
236
43
neyse arkadaslar konuyu kapatalim derdimi azaltayim diye konusdum
ama baktimki beni kotuluyenler var bende
dilerim allahdan aynisini yasarlar aminnn

oldschool

Hold Up!!
Aktif Üye
Ayrıcalıklı Üye
TC Onaylı
11,413
15,295
113
Tayyip gibi konuştum dost etkilen diye
Hemen etkisini göstermiş tribe girdin
Adam Böyle hipnoz ediyor demekki :D
insanın içinde olacak dostum, vicdan varsa vardır yoksa yoktur. Bunu yapan herşeyi yapar valla ailesine ve ona güvenen işverene filan üzülüyorum, kendisine azıcık üzüldüysem yalan olur. 30 40 bin parayı zimmetine geçirip kumar oynayan adam herşeyi yapar abi kimse kusura bakmasın

Trabzonspor6167

Tanınmış üye
Aktif Üye
Ayrıcalıklı Üye
Yeni Üye
TC Onaylı
539
236
43
bay takooo bak yeminle agzimi bozacam sus sus bak isine zaten canım sıkkın yapma

oldschool

Hold Up!!
Aktif Üye
Ayrıcalıklı Üye
TC Onaylı
11,413
15,295
113
kardeş napayım kötülemeyimde, hırsızlık yapmışsın mağdur edebiyatı yapıyorsun. Birde allah kitap karıştırmışsın belli ki müslümansın. Allah korkunda mı yok, ben inançsızım ama senin allahtan korkmadığın kadar ben vicdanımdan korkarım, iyi akşamlar

Enişte

Tanınmış üye
Aktif Üye
Ayrıcalıklı Üye
TC Onaylı
72,115
76,981
113
insanın içinde olacak dostum, vicdan varsa vardır yoksa yoktur. Bunu yapan herşeyi yapar valla ailesine ve ona güvenen işverene filan üzülüyorum, kendisine azıcık üzüldüysem yalan olur. 30 40 bin parayı zimmetine geçirip kumar oynayan adam herşeyi yapar abi kimse kusura bakmasın
psikoloji tako elındekını arka arkaya batırdıysa ne yapacam ben dıye onune gelene saldırmıs kımseyı yadırgamamak lazım her ınsanın fıtratı bir değil aç kalsa belki yapmazdı ama bu durumda yapmıs diyecek bir şey yok

umutgurkan

Tanınmış üye
Aktif Üye
Ayrıcalıklı Üye
Yeni Üye
TC Onaylı
299
296
63
bu kumarın alah belasînı versin
arkadaslar ben tır soforuyum araba sahıs arabası antepden izmire yuk getirdim nakliyesi pesin 15 bin ve ben bu parayi
tumbete yatirdim akıla bek neymis 15 bini
30 bin yapayım slotta 15 bana kalir
biyle bir hata yaptim ve para gitti
yetmedi gibi birde patronun bana verdigi 2 adet kredi kartinida patlattim
20 bin de o toplam 35 bin carem kalmadi
arabayi izmir garaja birakip kactim
adam dava acti bugun ve ben ne yapacagimi bilmiyorum bu bana ders oldu
burda anlatmak istedigim olay kumara sizler bulasmayin sonu cok kotu bitiyo
bittide zaten herkese rezil oldum aileme esime cocuklarima sonum ceza evi
bu kesin
Bundan cezaevine girmessinde hocam sicil gitti rezillik cabası kazanmak için oynarsan kazanamazssin kural bu 35 yaşındayım bunu anladığımda 27 yaşında herşeyim bitmişti şimdi param varsa oynuyorum yoksa zevkine girip demo slot yapıyorum geçmiş olsun

lumberjack

Çikolata gibi tatlısın ver aşkına kıtlasın 🍫
Aktif Üye
Ayrıcalıklı Üye
TC Onaylı
6,666
3,871
113
Geçmiş olsun kral sen ben o farketmez kumar oynayan adam herzaman şerefsizin önde gidenidir her şeyi yapar ister zengin ol ister fakirden sonunda rezil olursun sen olmadığını düşünürsün ama başkaları sttr et o kumarbazı der bizimki bağımlılık ayda yılda bir bayiden 10 liralık kupon yapmıyoruz bu kumar değil zaten kumar için para lazım ya maaşı yersin ya onu bunu satarsın her bokun yersin eroin bonzai bağımlılığı gibi düşün burda yapmam diyen bir mecbur kalsın o an ki ruh hali ile böbreğini bile satar basar

umutgurkan

Tanınmış üye
Aktif Üye
Ayrıcalıklı Üye
Yeni Üye
TC Onaylı
299
296
63
kardeş napayım kötülemeyimde, hırsızlık yapmışsın mağdur edebiyatı yapıyorsun. Birde allah kitap karıştırmışsın belli ki müslümansın. Allah korkunda mı yok, ben inançsızım ama senin allahtan korkmadığın kadar ben vicdanımdan korkarım, iyi akşamlar
Kardeş evet yapmış adam pismanda itiraf etmiş sen neden yargiliyorsun yaptığı yanlış evet ama o bir anlık hırs anladinmi cezasını ahirette verir zaten sana kalmadı adamı yargılamak umarım düzeltir durumunu hırsına yenik düşmüş

lumberjack

Çikolata gibi tatlısın ver aşkına kıtlasın 🍫
Aktif Üye
Ayrıcalıklı Üye
TC Onaylı
6,666
3,871
113
Mesela Cok zor durumdaysan evladın için yapabilirsin ben bir kere yaptım akşamına iade ettim ama
Salla gitsin şunu bunun maaş aylık 20 k falan herhalde hiç kredi kartı vs de patlamamış adam odun gibi

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...