Ulan adam karakola gidip ifade vermişBiri aramış bunu dolandırıci buda inanmış
Ceza kağıdı yok birşey yok..boş bir başlık inanmayın
Ulan adam karakola gidip ifade vermişBiri aramış bunu dolandırıci buda inanmış
İnkâr etmedin mi he oynadım diyip oturdun mu gardaş parça parça anlatıyonYok hocam kabahatler kanunu 2024 50k ve 150k arasıymış zaten nettende baktım bi avukat aile dostumuz var oda normal diyor girdi öyle işte sesim soluğum çıkmıyo moralim bok gibi afedersiniz
İnanmadım ifade tutanağı nerde..dost kimseye inanma..adamlar muhabbet olsun diye yalan konu bile açıyor.Ulan adam karakola gidip ifade vermiş
Sende inandınUlan adam karakola gidip ifade vermiş
İfadede nededin dostEkli dosyayı görüntüle 563402
Bırakıyorum buraya arkadaşlar kriptoya yönelmek gerek artık bunu anladım hakkımızda hayırlısı olsun
Birincisi 50 bin tl ceza yemen için mahkemeye çıkıp hakimin ceza verip cezayı onaylaması lazım oyle karakola gittim 50 bin ceza yazdılar diye bir dünya yok güzel kardeşimEkli dosyayı görüntüle 563402
Bırakıyorum buraya arkadaşlar kriptoya yönelmek gerek artık bunu anladım hakkımızda hayırlısı olsun
Yani umarım başına gelmez ama gelirse görürüm seni dost ,dünyadan bi habersiniz ayakta uyuyorsunuz ceza rakamlarını bi kontrol edin eskisi gibi ye 2k ceza bitsin bu iş yok gerçekten üzerine düşüyor hükümet bu işinBiri aramış bunu dolandırıci buda inanmış
Ceza kağıdını gösterir misinEkli dosyayı görüntüle 563402
Aynen. La inkâr edersin inanmazlarsa mahkemeye gidersinBirincisi 50 bin tl ceza yemen için mahkemeye çıkıp hakimin ceza verip cezayı onaylaması lazım oyle karakola gittim 50 bin ceza yazdılar diye bir dünya yok güzel kardeşim
Tamam hocam sen avukatsın ben bişey demiyorum görürüm sizi ceza yersenizBirincisi 50 bin tl ceza yemen için mahkemeye çıkıp hakimin ceza verip cezayı onaylaması lazım oyle karakola gittim 50 bin ceza yazdılar diye bir dünya yok güzel kardeşim
Bi belge yok mu elinde?Tamam hocam sen avukatsın ben bişey demiyorum görürüm sizi ceza yerseniz
Ceza yok demiyorum hadi gel seni karakoldan aradık ceza yazıyoruz diye birsey yok karakola gidersin ifade verirsin sonra mahkemeye sevk ederler (buda en az 5 6 ay sürer) mahkemede hakim kararını verir hiç sicilin yoksa hakim tölerans göstererek 28 bin tl kumar oynama cezasi verir hatta çok iyi niyetli hakime gelirsen uyarı verir oda zor tabiTamam hocam sen avukatsın ben bişey demiyorum görürüm sizi ceza yerseniz
Hayırdır hocam sen avukat mısn ben sana sahsı bılgılerımı neden paylasayım ınanmayan yazmasın ben ceza yedım dıyorum kımseye reklam yapmıyorum kımseden para pulda ıstemıyorum dıkkat edın dıye yazdım sız olayı nereye cekıyosunuz uyaptada cıkıyo e devlettede cıkıyor cezaSen bir ceza kağıdını göster birde 3 hafta içinde ceza gelmiyor 1 2 yıl sonra geliyor ceza ayriyetten önce ifadeni alıyorlar sonra uygun görülürse ceza kesiyorlar. Sen şu ceza kağıdını bir göster bize
Akşam yiyeceğim dayağın stresi yüzünden kalp kırıyosam özür dilerim herkestenHemen inanmayın be bu ceza çok yüksek canı sıkılmış konu açmak istemiş bir ergen gibi geldi bana. Ceza kağıdını bir gösterse ama göstermiyor . Bende açayım bir konu 58 k ceza yedim diye hemen