- 2,683
- 1,768
- 113
Sokak köpeği bizden keyifli
Aynen gecen hafta iyilerdi vala. Dediğim gibi üzülme hiç bozmasan hayatta donmezdi o maç. Az para da değil 15k basmışsın umarım fazlasıyla geri kazanırsın kankasağol knka ama maç önü alex e çok güvenmiştim geçen hafta bjk maçında çok iyilerdi yani fb maçından daha banko diyordum kendimce 0-2 oldu ümidi kestim valla ikinci yarı ilginç şeyler oldu
Nasıl gittin aga bende geliyimVala şuan İsviçre deyim burda TLF ucuz arabada ucuz yaşamda ucuz sadece ev pahalı oda ev yapmiyorlar adamlar doğaya önem veriyorlar buralar boş alan çok ama hepsi yeşillik burda insana hayvana doğaya çok önem veriyorlar araba ucuz olduğu halde herkes bisiklet kullanıyor bisiklet arabadan pahalı 😃😃😃
o diğer kuponda niigata maçı iy 0-0 bitti4gol lazımdı ondan ümidi kesip bozmuştum 3-1 bitti msAynen gecen hafta iyilerdi vala. Dediğim gibi üzülme hiç bozmasan hayatta donmezdi o maç. Az para da değil 15k basmışsın umarım fazlasıyla geri kazanırsın kanka
kolombıyaya gondereyım SeniNasıl gittin aga bende geliyim
Dayim napicam orda🤣🤣kolombıyaya gondereyım Seni
1 sene takılırsın oradan AbdDayim napicam orda🤣🤣
Dayim şu isvece nasıl çıkarız yav1 sene takılırsın oradan Abd
oralar zor artıkDayim şu isvece nasıl çıkarız yav
O girona ligden düşsün ins bir gol atamadı uDurum kötü reis tek golden yattık havadan 7k güzel olurduEkli dosyayı görüntüle 604449Ekli dosyayı görüntüle 604449
O girona ins ligden düşer adı takım 1 gol atamadı var oynak 5 binde benim gittiDurum kötü reis tek golden yattık havadan 7k güzel olurduEkli dosyayı görüntüle 604449Ekli dosyayı görüntüle 604449
La İsveç'te nabacan soğuktan arkan donarDayim şu isvece nasıl çıkarız yav
Adamı kartellere kırdıracankolombıyaya gondereyım Seni
Hocammmm Yunanistan'a gitsem bi el atsaniz canım hocamLa İsveç'te nabacan soğuktan arkan donar
İtalya'ya el atabiliriz maykocumHocammmm Yunanistan'a gitsem bi el atsaniz canım hocam
Hocam peki Polonya da ne iş yapıyorsun senBaltık ülkeleri de güzel fikir aslında da mecbur Polonya'dayiz dost hatun Polak 🤣
Girono atsa atletico oynardı kapandilar son dk şansa gol oldu ama nafile gitti kuponO girona ligden düşsün ins bir gol atamadı u
O girona ins ligden düşer adı takım 1 gol atamadı var oynak 5 binde benim gitti
1 aydır işsizim dost. Öncesinde bir anaokulunds çalışıyordumHocam peki Polonya da ne iş yapıyorsun sen
Hepsi iyide sonu intihar hiç iyi olmamışKumar + his+ heyecan+ zevk - borç= intihar.
Çözüm bu kadar basit.