- 7,044
- 1,740
- 113
AynenDemin betor 250₺ attım sweet 1000 de 1K bonus buy veriyordu 3 yap 1 çek daha bonusa girmeden kalpler falan patladı 6 şeker düştü 1200 ödedi oyundada 3K ya tamamladı. Bazen böyle saçma sapan kazançlar ödüyor ama %85 boş
AynenDemin betor 250₺ attım sweet 1000 de 1K bonus buy veriyordu 3 yap 1 çek daha bonusa girmeden kalpler falan patladı 6 şeker düştü 1200 ödedi oyundada 3K ya tamamladı. Bazen böyle saçma sapan kazançlar ödüyor ama %85 boş
Onu çok oynamıyorum normal spinde 1 kere 1000x denk geldi o da freespindi 😄o oyuna kasa çok iyi olması lazım normal satın almada 1000x görmen imkansız gibi birşey ama süper bonusu alırsan 4 elde bir 1000x atıyor ufak odemeyede olsa
Oyun tam lanet ya en hızlı kasa sıfırlayan oyunlar da başı çeker 1000x atması zaten zor atıncada patlamıyor isan deli oluyoro oyuna kasa çok iyi olması lazım normal satın almada 1000x görmen imkansız gibi birşey ama süper bonusu alırsan 4 elde bir 1000x atıyor ufak odemeyede olsa
Gözün aydın25900 çekim verildi
Biliyom dhaa once oyleydi ama tumbet sekerden kasayi 72k ya cikatdigim gece inan hic odemedi yani 10x bile vermiyodu cok berbatti 1000x atip patlamadigi iste 300 400 takla kazaancina x atmadigi bir sürü el hep verceek verecek dedik ama hic vermedi 72k kasayla bile bisey olmadi anlayacagin o oyunda bende takik biriyim oyun vermedi mi odemeyi alana kadar üstüne giderim sonuc berbat bitti yani ve o oyundan sogudum bayao oyuna kasa çok iyi olması lazım normal satın almada 1000x görmen imkansız gibi birşey ama süper bonusu alırsan 4 elde bir 1000x atıyor ufak odemeyede olsa
Ben ordan max win aldığımdan beri en az 15 kere yatırmışındır bırak maxı 100-150x ödeme bile vermediBiliyom dhaa once oyleydi ama tumbet sekerden kasayi 72k ya cikatdigim gece inan hic odemedi yani 10x bile vermiyodu cok berbatti 1000x atip patlamadigi iste 300 400 takla kazaancina x atmadigi bir sürü el hep verceek verecek dedik ama hic vermedi 72k kasayla bile bisey olmadi anlayacagin o oyunda bende takik biriyim oyun vermedi mi odemeyi alana kadar üstüne giderim sonuc berbat bitti yani ve o oyundan sogudum baya
ben sürekli slot oynadığım için çok görüyorum bosada çok atıyorOyun tam lanet ya en hızlı kasa sıfırlayan oyunlar da başı çeker 1000x atması zaten zor atıncada patlamıyor isan deli oluyor
Aynen oyun sonradan kapandi baya basta iyiydiBen ordan max win aldığımdan beri en az 15 kere yatırmışındır bırak maxı 100-150x ödeme bile vermedi
İyi gecelerIyi geceler beyler herkese kesene bereket dost tekrardan
İyi gecelerIyi geceler beyler herkese kesene bereket dost tekrardan
işte kaybettiren o biliyormusun eğer bir oyun vermiyorsa kaç biraz başka oyunlarda takıl yoksa bitirene kadar bırakmıyorBiliyom dhaa once oyleydi ama tumbet sekerden kasayi 72k ya cikatdigim gece inan hic odemedi yani 10x bile vermiyodu cok berbatti 1000x atip patlamadigi iste 300 400 takla kazaancina x atmadigi bir sürü el hep verceek verecek dedik ama hic vermedi 72k kasayla bile bisey olmadi anlayacagin o oyunda bende takik biriyim oyun vermedi mi odemeyi alana kadar üstüne giderim sonuc berbat bitti yani ve o oyundan sogudum baya
Eyvallah dost zaten o gun iyi tecrube oldu bir dhaa oyle kazanc gelir mi bilmem ama gelirse dha mantikli oynayacagim kesin 72k kasa 90k falan cevrim varken o inatla para cekemedik dusun ama iyi ders olduişte kaybettiren o biliyormusun eğer bir oyun vermiyorsa kaç biraz başka oyunlarda takıl yoksa bitirene kadar bırakmıyor
Gelmedi dm dost 🤣
Tebrikler dost