- 1,553
- 605
- 113
Balıkçılar rezalet durumda ödemesi 2xe bile geçmiyor pragmatik genel olarak berbat durumda malesefbalıklara bulaşmıyoruz artık 😀
Balıkçılar rezalet durumda ödemesi 2xe bile geçmiyor pragmatik genel olarak berbat durumda malesefbalıklara bulaşmıyoruz artık 😀
eyvallah reis bakacamsana ödeme potansiyeli düşük ama sık bonusa giren oyun lazım çevrim için en ideal oyundur playngo sağlayıcısı golden colt oyunudur zırt pırt bonusa girer family özelliği denk gelirse kasanı ikiye katlar 10 liradan envai çeşit oyun deneyeceğine 180-240-300 betten bu oyunu dene 10-15 spinde bir bonusa girer ne demek istediğimi anlarsın bol şans.
senin kıymetini bilemediler 😓 keşkene kasam olaydı oynardım bazen başkasının şansı açık oluyor demin dedim gelir diye gelmiş bir ara birisi vardı 8 maç canlıdan söyledi kendide oynadı millet dalga geçiyordu 8 maçta gelmişti bol şansSon maç verip gidiyorum maça deportivo laferre Acasuso 0.5 üst
Hacksaw zağlayıcısında Ze Zeus ve Le Bandit var revaçta olan onlara da bakabilirsinzor oyun baya yinede fena değil denenir
maç paylaşmamı ister misineyvallah reis bakacam
Bol şanslar reiskasa 23k bonus çevrimi 90k başarılı olursak 3.5 dosta dm atarım kazanca göre kişi sayısı değişir
Bol şanslar
En iyisi kendi bildiğini oynamaktırkasa21 çevrim 55k ödeme yapan bir oyun lazım neyse gerisi bende bakalım
Bolşanskasa21 çevrim 55k ödeme yapan bir oyun lazım neyse gerisi bende bakalım
Sweet 1000den devam et sen 😄kasa21 çevrim 55k ödeme yapan bir oyun lazım neyse gerisi bende bakalım
Hadi bol sanskasa21 çevrim 55k ödeme yapan bir oyun lazım neyse gerisi bende bakalım
Hadi bol şanslarkasa21 çevrim 55k ödeme yapan bir oyun lazım neyse gerisi bende bakalım
Kafana göre oyna reiskasa21 çevrim 55k ödeme yapan bir oyun lazım neyse gerisi bende bakalım
Hangi siteden aldınız bonusukasa 23k bonus çevrimi 90k başarılı olursak 3.5 dosta dm atarım kazanca göre kişi sayısı değişir
Bol şanslar
Muhtemelen tümbetten almıştırHangi siteden aldınız bonusu
Tümbet ise tümbet şeker denenir netMuhtemelen tümbetten almıştır
Dost ben tümbettir diye tahmin ediyorumTümbet ise tümbet şeker denenir net
La adam her pazartesi bu bonusu alıp çekiyorTümbet ise tümbet şeker denenir net
Tümbet zatenDost ben tümbettir diye tahmin ediyorum
Zengin adam tabi cekerLa adam her pazartesi bu bonusu alıp çekiyor