Bilgilendirme Foruma giriş veya şifre ile ilgili sorun yaşayanlar [email protected] adresine sorunu anlatarak mail atabilirsiniz.

Rolling KUMARBAZ1982/ Kasa 42k Hedef Çevrim +

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

Enişte

Tanınmış üye
Aktif Üye
Ayrıcalıklı Üye
TC Onaylı
72,123
76,989
113
Eniste nasilsin eniste dedeyi senden cok seven az kişi vardir :)
Oynanmaz bak 1 aydır en az 20 sağlayıcıda antin kuntin bir sürü oyun oynadım suvatım yüksek rtp güya 40 50 bini 30 dk da alıyolar dalga gecer gibi ödemeler var yabancı sitede oynadım hep pragmatic hariç para veren sağlayıcı yok ciğerini sökerler adamın o tekte 20.000x ler i atmak için böyle psikolojini bozarlar 1 jetona 3 misli para vereceksin onda da bir tane 50x alamayacaksın
Satın alımlar bu şekilde Slot sadece farm yaparak oynanır sadece orda kazanabilirsin onda da 8 10 saat ayıracaksın kasanda 50 60 bin olacak baska türlü kazanmak mümkün değil kimse kazanamaz

butragueno

BASKETÇİ
Aktif Üye
Ayrıcalıklı Üye
TC Onaylı
56,490
30,656
113
Oynanmaz bak 1 aydır en az 20 sağlayıcıda antin kuntin bir sürü oyun oynadım suvatım yüksek rtp güya 40 50 bini 30 dk da alıyolar dalga gecer gibi ödemeler var yabancı sitede oynadım hep pragmatic hariç para veren sağlayıcı yok ciğerini sökerler adamın o tekte 20.000x ler i atmak için böyle psikolojini bozarlar 1 jetona 3 misli para vereceksin onda da bir tane 50x alamayacaksın
Satın alımlar bu şekilde Slot sadece farm yaparak oynanır sadece orda kazanabilirsin onda da 8 10 saat ayıracaksın kasanda 50 60 bin olacak baska türlü kazanmak mümkün değil kimse kazanamaz
Katiliyorum eniste bu ara şükür hic oynamiyoz :) o swkilde kurtulduk

Novasky

Sana Olan BanaDa Olur Arada
Aktif Üye
Ayrıcalıklı Üye
Biletci Üye
TC Onaylı
41,592
44,950
113
al Bakalım Dost prenses

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...